Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Moderowanie "tuning mechaniczny".

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
labek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Moderowanie "tuning mechaniczny".

Post autor: labek » 30 lis 2009, 16:54

Prosiłbym Panów modów o porządne moderowanie tematu tuning mechaniczny bo jest tam miliard wypowiedzi nie na temat, bezsensownych, zaśmiecających dane wątki.

Będe bardzo wdzięczny, bo forum jest po to żeby zdobywać wiedze a nie po raz setny czytać zdania typu: "i tak nic nie zrobisz".

Będe bardzo wdzięczny ;-)

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 30 lis 2009, 18:59

labek pisze:Prosiłbym Panów modów o porządne moderowanie tematu tuning mechaniczny bo jest tam miliard wypowiedzi nie na temat, bezsensownych, zaśmiecających dane wątki.

Będe bardzo wdzięczny, bo forum jest po to żeby zdobywać wiedze a nie po raz setny czytać zdania typu: "i tak nic nie zrobisz".

Będe bardzo wdzięczny ;-)
labek, zwróć uwagę, że w górnej części każdego postu po prawej stronie masz magiczną ikonkę ze znaczkiem "!" (zgłoś ten post do Moderatora i Administratora). Wystarczy kliknąć i wpisać co Twoim zdaniem jest nieprawidłowe w danym poście i po sprawie. Spróbuj, a się przekonasz jakie to proste :mrgreen:

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 30 lis 2009, 19:30

... Ja powiem trochę inaczej, jak ktoś ma coś do mnie to niech uderza centralnie do mnie a nie robi coś takiego. Bo nie ukrywam że przyznaję sie do spamu w dziale "tuning mechaniczny" ale tylko i wyłącznie gdy ktoś ma coś do mnie :mrgreen:

A tak apropo Labek jak tak mówisz że każdy piszę że " i tak nic nie zrobisz " oczywiście nie uruchamiaj się w tej chwili tylko wszyscy posiadacze tych 1.8 TQ zawsze ale to zawsze je polecają i super hiper itp ale jakoś nikt z was jeszcze nie pokazał co żeście zmodzili w tych motorach <piwo>

... pozdrawiam i obiecuje nie będę już spamować w tym dziale :-P

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 30 lis 2009, 20:33

heh metoda jest prosta po co ma ktoś szukać jak może założyć temat :mrgreen: szybko łatwo i dlatego tyle tematów

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 30 lis 2009, 23:21

grinch pisze:A tak apropo Labek jak tak mówisz że każdy piszę że " i tak nic nie zrobisz " oczywiście nie uruchamiaj się w tej chwili tylko wszyscy posiadacze tych 1.8 TQ zawsze ale to zawsze je polecają i super hiper itp ale jakoś nikt z was jeszcze nie pokazał co żeście zmodzili w tych motorach <piwo>
Bo nie od tego jest to forum. Sory za OT miszcze.

Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 01 gru 2009, 09:03

jak zauważycie spam szczególnie w technicznych działach to zgłaszajcie posty, zostaną na pewno wymoderowane, a to będzie służyć przejrzystości forum

Ale moderatorzy kochani też chyba mają jakieś tam obszary zainteresowań technicznych to jak coś widzicie to sami też reagujcie, nie czekajcie tylko na zgłoszenia :-P

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 01 gru 2009, 13:48

Skuciok pisze:jak zauważycie spam szczególnie w technicznych działach to zgłaszajcie posty, zostaną na pewno wymoderowane, a to będzie służyć przejrzystości forum
tu się zgadzam. ro samo napisałem z resztą wyżej.
Skuciok pisze:Ale moderatorzy kochani też chyba mają jakieś tam obszary zainteresowań technicznych to jak coś widzicie to sami też reagujcie, nie czekajcie tylko na zgłoszenia :-P
zmartwię Cię, bo nie masz racji. użytkownicy bardzo mało postów zgłaszają - zwłaszcza Ci którzy mają najwięcej pretensji (ot taka zależność :-P ). Generalnie większość nie zgłasza nic. Gdybyśmy czekali tylko na zgłaszanie postów, to panowałby totalny bałagan, a tematy w koszu możnaby zliczyć na palcach jednej ręki.

Awatar użytkownika
labek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: labek » 01 gru 2009, 14:52

Dobra, myślałem, że te wykrzykniki zniknęły... ale to coś było z moja przeglądarka, Windows 7 jest genialny czasem <ok>

Grinch ty jesteś jedną z osób która spamuje, w tym dziale. Na temat 1.8T nic ci nie odpowiem, poczytaj dowiesz sie dużo i zrozumiesz czemu dożo osób je poleca <ok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”