Opcja "POMÓGŁ"
Opcja "POMÓGŁ"
Witam. Mam takie pytanko. Czy nie dałoby się zrobić tak żeby w jednym temacie było można tylko raz dać POMÓGŁ jednej osobie? Bo jest wiele takich sytuacji gdzie w danym temacie ktoś kilka razy zaznacza tą opcje jednej osobie. I tak na przykład w jednym temacie jak ktoś napisze 10 postów to dostanie 10xPOMÓGŁ. Wydaje mi się że dobrym wyjściem byłoby wprowadzenie możliwości otrzymania w danym temacie jednego punktu POMÓGŁ a nie kilku jak jest do tej pory. Co o tym myślicie? I czy wogóle jest taka możliwość?
A mnie szczerze mowiac w ogole nie bawi ta opcja, a najbardziej dobijaja mnie podpisy na roznegorodzaju forach "jesli CI pomoglem kliknij pomogl" itd, moze jestem inny ale tak juz mam :mrgreen:
A co do tematu, mysle ze jaknajbardziej powinno sie dac kliknac jedynie raz dla osoby w danym temacie, niezaleznie od ilosc postow.
A co do tematu, mysle ze jaknajbardziej powinno sie dac kliknac jedynie raz dla osoby w danym temacie, niezaleznie od ilosc postow.
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
to taki mały konkurs "kto sika najdalej" - moim zdaniem jak ktoś chce pomóc to pomoże i nie ma potrzeby takich "punktów", jak się chcesz gościowi wywdzięczyć to postaw mu browara na pewno będzie bardziej zadowolonyzgredek27 pisze:A mnie szczerze mowiac w ogole nie bawi ta opcja, a najbardziej dobijaja mnie podpisy na roznegorodzaju forach "jesli CI pomoglem kliknij pomogl" itd,
ps. właśnie zauważyłem że mam 2 pkt pomógł !!
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Na forum jestem juz jakis czas, nie byłem tu pierwszy ale szczerze powiem że uzależniłem sie od tego forum. Strasznie lubie czytać nowe tematy i pisać jeśli tylko mogę coś do tematu wnieść. Może to przez to że jestem pasjonatem własnoręcznego grzebania przy autku i forum to ksiega wiedzy z której mogę czerpać ile sie tylko da. Przeczytałem juz chyba wiekszość tematów jakie na forum były, a dodam że jak sie tutaj pojawiłem to całe mnustwo ich juz było. Napisałem dość dużo postów i zdobyłem kilka tych punktów "Pomógł". Na początku szczerze powiem jarało mnie to trochę, zdobywanie tych punktów, ale teraz juz nie tak bardzo. Połowa tych punktów które mam dostałem szczerze mówiąc za nic. Same punkty pomocy nie są złe według mnie, ale kryteria ich przyznawania są moim zdaniem nie co zbyt wolne. Jeśli byłby prowadzony jakiś temat, który w ostateczności został by rozwiazany, to moim zdaniem taki wątek powinien być zamykany i wtedy powinny zostać rozdzielone punkty za najwiekszą pomoc.
[ Dodano: 2007-05-20, 18:02 ]
No i chyba muszę zmienić ten podpis co mam bo teraz czuje się nie co zawstydzony :oops:
[ Dodano: 2007-05-20, 18:02 ]
No i chyba muszę zmienić ten podpis co mam bo teraz czuje się nie co zawstydzony :oops:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Ten podpis zrobiłem jeszcze na początku jak tu przybyłem. U kogoś go zobaczyłem i bezczelnie zerżnąłem :mrgreen: Ale to było na samiutkim początku, jak tylko tu dobiłem i dopiero odkrywałem tajniki forum. Teraz nie jest mi to już potrzebne, bo lepszą frajde mam z pisania postów niż z otrzymywania za nie punkty
Teraz jednak będę musiał trochę przystopować z codziennymi odwiedzinami forum bo mi sie sesja zaczyna. Teraz też zamiast czytać tesy na egazmin który mam o 17:40 to siedze i czytam forum
Trzymajcie kciuki.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80