Co Was deneruje u innych użytkowników forum?
-
jacu78
Co Was deneruje u innych użytkowników forum?
Czytając posty, pomyślałem sobie czy jest taka rzecz albo parę rzeczy, które Was szczególnie denerwują u innych użytkowników na forum? Mnie np. "męczy" czytanie postów bez znaków interpunkcyjnych (nie chodzi o kłopot albo zrozumienie, tylko główkowanie, co jest do czego).
Może nie wszyscy zajrzeli do... -> Regulamin forum <- ?
Ciekaw jestem jak jest u was, czy zwróciliście na coś takiego uwagę?
Chodzi o Wasze spostrzeżenia, na co ewentualnie musimy zwrócić uwagę pisząc posty a może wystarczy tylko przestrzegać zasad regulaminowych?
Zapewne więcej w tym temacie będą mieli do powiedzenia Administratorzy czy Moderatorzy, którzy to czytają najwięcej na tym forum...
Pozdrawiam.
Może nie wszyscy zajrzeli do... -> Regulamin forum <- ?
Ciekaw jestem jak jest u was, czy zwróciliście na coś takiego uwagę?
Chodzi o Wasze spostrzeżenia, na co ewentualnie musimy zwrócić uwagę pisząc posty a może wystarczy tylko przestrzegać zasad regulaminowych?
Zapewne więcej w tym temacie będą mieli do powiedzenia Administratorzy czy Moderatorzy, którzy to czytają najwięcej na tym forum...
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2007, 23:44 przez jacu78, łącznie zmieniany 2 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Mnie denerwuje gdy temat jest powazny ktos sie cos tam pyta czy pokazuje jakie ma Audi i np alufelgi a tu uzytkownicy naduzywaja emotikonek tego typu : :mrgreen: :mrgreen: bardzo ladne B4 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: : i do tego jeszcze roznego rodzaju niepotrzebne pozdrowienia. Wkurza mnie jeszcze pisanie nazw modeli Audi malymi literami. Ogolnie to jest spko a jak cos znajde to dopisze. 
a mnie najbardziej draznia
odpowiedzi nie pasujace do tematu
powtarzajace sie tematy przez to , ze w wszystkich innych pomimo dyskusji tak naprawde nie mozna znalesc odpowiedzi
pisanie ze temat juz byl , tylko ze nikt nie spojrzy czy rozwiazany
oczywiscie nie zawsze tak jest ale czesto
rady typu sprzedaj samochod i kup sobie lepszy
odpowiedzi nie pasujace do tematu
powtarzajace sie tematy przez to , ze w wszystkich innych pomimo dyskusji tak naprawde nie mozna znalesc odpowiedzi
pisanie ze temat juz byl , tylko ze nikt nie spojrzy czy rozwiazany
oczywiscie nie zawsze tak jest ale czesto
rady typu sprzedaj samochod i kup sobie lepszy
- Krycha
- Forum Audi 80

- Imię: Krystian
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Doc, Cóż trudno nie sprawdzisz kto go czytał a kto nie, a emiala od pka80 nie czytałem
, a pamiętam że kiedyś coś dostałem.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2007, 09:22 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
No cóż, hmmm. typowo polskie podejście, po co komu regulaminy, przepisy, kodeksyAUDI_A6
PostWysłany: Dzisiaj 8:50 Temat postu:
Doc, Cóż trudno nie sprawdzisz kto go czytał a kto nie, a emiala od pka80 jak zobaczyłem że dotyczy regulaminu odrazu wywaliłem.
- Krycha
- Forum Audi 80

- Imię: Krystian
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Danek, Siedziałem na wielu forach i wiem jak trzeba zachować się na forum i jakie panują zasady na innych forach. Niektóre się powtarzają niektóre nie. Powiem tak że nie sądzę by wszyscy z tego forum czytali regulamin ale z drugiej strony nie widzę by ktoś zachowywał sie nagminnie i łamał jakieś zasady 
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Ok. zgoda, też siedzę na kilku innych forach, ale uważam, że jak wchodzę na czyjeś podwórko i wisi kartka pt. "zasady zachowania" to pierwsze co robię to czytam regulamin, niezależnie od tego czy jest identyczny czy nie. Zawsze może się znaleźć punkt zupełnie inny od wszystkich spotykanych dotąd. Po drugie rejestrując się wyrażasz zgodę na stosowanie się do regulaminu, jeśli ją wyrażasz nie znając regulaminu to tak jakbyś podpisywał umowę o kupnie autka bez oglądania go.
Co do zachowania to mamy tu na szczęście kulturalne towarzystwo :mrgreen:
Co do zachowania to mamy tu na szczęście kulturalne towarzystwo :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2007, 18:29 przez Danek, łącznie zmieniany 2 razy.