Ponieważ ręcę opadają od wiecznego złęgo nazywania tematów, nie stosowania TAGów dzisiaj dodałęm komunikat na belce o góry podczas pisania nowego tematu.
Moze to poskutkuje, macie inne pomysly ?
Nazwy tematów [TAGI]
oofol, zmniejsz trochę wielkość obrazka w podpisie, bo mi zajmuje pół monitora
wracając do tematów tagów, dałoby radę zrobić coś takiego, żeby automatycznie trzeba było podawać model, silnik i oznaczenie silnika... albo zrobić listę do wyboru 1pozycji, albo zrobić po prostu puste miejsce do wpisania... AKP podobnie rozwiązało problem wpisywania miejscowości w newbie
wracając do tematów tagów, dałoby radę zrobić coś takiego, żeby automatycznie trzeba było podawać model, silnik i oznaczenie silnika... albo zrobić listę do wyboru 1pozycji, albo zrobić po prostu puste miejsce do wpisania... AKP podobnie rozwiązało problem wpisywania miejscowości w newbie
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Wszystko dałoby radę zrobić, tylko trzeba mieć dobrego programistę php.cobra pisze:dałoby radę zrobić coś takiego, żeby automatycznie trzeba było podawać model, silnik i oznaczenie silnika... albo zrobić listę do wyboru 1pozycji
Niestety ja takim nie jestem, a ponieważ to non provit zabawa, nie stać mnie na zatrudnianie nikogo. Przynajmniej poki co. Jesli keidys znalazłby się reklamodawca to chetnie zainwestuje w rozwoj.