Spot Warszawa czerwiec
Spot Warszawa czerwiec
Witam, po raz 3 robimy spot w Warszawie, ostatnio było kilkanaście osób, liczymy że tym razem przybędzie nas jeszcze więcej.
Spot planujemy na 24 czerwca w sobotę na błoniach Stadionu Narodowego o godz 17:00
Jak ktoś ma facebooka to tu dale link:
W razie czego to jest mój numer: 500-727-157, mam nadzieję, że będę bo póki co mam nogę w gipsie i za tydzień mają mi ściągać ;X
Dokładne współrzędne miejsca:
https://www.google.pl/maps/place/52%C2% ... d21.048341
Spot planujemy na 24 czerwca w sobotę na błoniach Stadionu Narodowego o godz 17:00
Jak ktoś ma facebooka to tu dale link:
W razie czego to jest mój numer: 500-727-157, mam nadzieję, że będę bo póki co mam nogę w gipsie i za tydzień mają mi ściągać ;X
Dokładne współrzędne miejsca:
https://www.google.pl/maps/place/52%C2% ... d21.048341
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Sagitari
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
Byłoby fajnie, nigdy nie byłem na żadnym spocie, a 80-ką już 7 lat jeżdżę. Odnoszę wrażenie, że mało ogólnie właścicieli w mojej okolicy, którzy cieszyliby się posiadaniem takiego pojazdu (sądząc po wyglądzie tych B3/B4), więc nie ma nawet z kim pogadać. Jeżdżąc tym pojazdem muszę wyglądać jak ostatni Mohikanin, jeszcze do kompletu brakuje żółtych tablic.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Gumipoliku
- Forum Audi 80
- andrzejau
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B3
- Silnik: 1.6 PP
- Kontakt:
[b]Gumipoliku[/b], wiem... Tylko ja różnie pracuję, biorę ile się da zmian... a tak na tydzień przed końcem miesiąca podaję kiedy potrzebuję wolnego i mam... a tak w ciągu miesiąca ciężko jest. Tak to mam zaplanowane i kropka Może pod narodowy podjadę jak ogarnę przegląd auta
P.S.
Wpuścicie mnie jak przyjadę BMW E36?
P.S.
Wpuścicie mnie jak przyjadę BMW E36?
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Re: Spot Warszawa czerwiec
Padła propozycja żeby coś zorganizować nawiązując do tradycji:
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Re: Spot Warszawa czerwiec
Pawle... super film! Szkoda kurde że nie ma zdjęć z dużym rozmiarem ( bo to jest potrzebne ) i z tym samym aparatem/dobrym telefonem. A80 zajefajne, wyczyszczone, tuningi i nie tylko w jednym miejscu i po kolei. Las, parking (bez innych aut) czy trawa itd obojętnie. Chcemy (ja i Piotrek) zrobić, zmienić niebawem nowy top w górnej stronie na forum. Wasze "podpisy" że można do końca świata i byłoby fajnie.
Hmm... mam pomysła. Wpadnijcie do mnie - Legionowo. Ok 10 aut. Ale byłoby idealnie. Inżynier graficzny ja i Wy. Może być nowy, wasz spot w W-wie. 1 własne auto z 4, 5 zdjęciami. Pawle... pomyśl.
Hmm... mam pomysła. Wpadnijcie do mnie - Legionowo. Ok 10 aut. Ale byłoby idealnie. Inżynier graficzny ja i Wy. Może być nowy, wasz spot w W-wie. 1 własne auto z 4, 5 zdjęciami. Pawle... pomyśl.