[Warszawa] Spot Spalarnia .....
-
- Forum Audi 80
[Warszawa] Spot Spalarnia .....
Wiatam przegladam tematy spotów i jakoś mało tu sie dzieje wiec proponuje co do daty to moze jakiś dzień tygodnia a miejsce dość popularne w warszawie czyli SPALARNIA moze jakiś odzew bedzei w tym wątku .....
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
http://mapa.targeo.pl/Warszawa,zabraniecka;si[2178504]
jedzie sie do konca na pentle autobusową i to jest tem własnie ...
jedzie sie do konca na pentle autobusową i to jest tem własnie ...
-
- Forum Audi 80
To co z tym spotem będziecie dziś? Mam ponad 70km i nie chciałbym w ciemno jechać i zostać tam sam. Więc może niech pare osób się odezwie i przyjadę dziś to znaczy 21.03.2009. A „S” jest tak znana że z zamkniętymi oczami tam trafię.
Chciałbym poznać kilku klubowiczów ponieważ mam od niedawna takie małe cudo i szukam pomysłów co by tu zmajstrować przy moim aucie.
Chciałbym poznać kilku klubowiczów ponieważ mam od niedawna takie małe cudo i szukam pomysłów co by tu zmajstrować przy moim aucie.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Mozna mozna niemam nic przeciwko ale najpierw tak jak mowie mozna sie spotkac przy M1 i wtedy jak juz wszyscy beda ruszyc na ta spalarnie.Bo wielu osobom pisalem ze w markach przy M1 bedzie spot.Jak juz wszyscy beda w markach to pomyslimy wtedyMP pisze: ten spot 26 mozna by na spalarni ustawic zamiast przy m1 ---na spalarni parking tez jest no i mozna sie poustawiac na testy:D