[Piekary Ślaskie] Co tygodniowy spot na kopcu.
[Piekary Ślaskie] Co tygodniowy spot na kopcu.
Witam wszystkich posiadaczy naszych wspanialych Audi 80. Chciałem zaproponować co tygodniowe spotkania na kopcu.Mogli bysmy ustalic jakis dzien tygodnia (Piątek,Sobota,Niedziela) oraz godzine w ktorej kazdy kto ma ochote i czas przyjechac.Czekam na wasze propozycje.
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wlasnie nie wiem czemu ludziska nie chca przyjezdzac na kopiec boja sie czy jak..?Moja propozycja to jest weekend 18.07-19.07.09r godzina 16 jesli bedzie wam odpowiadalo to zapraszam jesli macie inne pomysly czekamy na propozycje.
[ Dodano: 2009-07-08, 18:59 ]
Fantomas to juz jestes 3 osoba ktora jest zainteresowana jest jeszcze kamyk i oczywiscie ja.Daleko nie mam wiec moge podskoczyc w kazdej chwili:D
[ Dodano: 2009-07-08, 18:59 ]
Fantomas to juz jestes 3 osoba ktora jest zainteresowana jest jeszcze kamyk i oczywiscie ja.Daleko nie mam wiec moge podskoczyc w kazdej chwili:D
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzieki wszystkim za przyjazd!Fantomas dzieki za pomoc z oswietleniem tylnej klapy jak by nie bylo dzieki tobie zaoszczedzilem minimum 50zl.Zdjecia pierwsza klasa.Jak na pierwsze spotkanie to jestem zadowolony z frekfencji kazdy kto sie zdeklarowal przyjechac byl, mniejmy nadzieje ze to tylko skromny poczatek naszych spotkan :lol:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt: