Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B4 2.0 ABK] Dusi się

Wszystko co tyczy się silników rzędowych czterocylindrowych.
Awatar użytkownika
Metal
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[80 B4 2.0 ABK] Dusi się

Post autor: Metal » 13 gru 2007, 13:00

Witam
Tak jak w tytule napisałem :-P jak jezdze spokojnie to wszystko pieknie ładnie :) ale jak mu przycisne mocniej to w pewnym momencie mam takie cos ze go zmuli nie ciagnie do gory na obrotach i po chwili dostaje takiego kopa ze wgniata w siedzenia... przewaznie jest to od 3-4 tys obrotów... troche zle sie z tym jezdzi bo jak wyprzedzam i redukuje to mi go zmuli i nie ma czym wyprzedzac. Pomocy chlopaki :)

Aha instalacje mam sekwencje ktora ma 6 miesiacy miałem zmieniamy juz reduktor na inny bo mial byc bardziej wydajny

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 13 gru 2007, 13:15

To mulenie występuje oczywiście na wodzie bo na benzynie i LPG wszystko jest cacy :-P ? Kurde ludzie chcecie pomocy to włóżcie trochę wysiłku w to co piszecie :-( . Tylko właściciel ma pełną wiedzę jak autko się zachowuje i co było robione, sprawdzane itd. My możemy tylko się domyślać co wcale nie zachęca do udzielania pomocy :-( .
Jeśli sprawa dotyczy LPG to radzę przejechać się z lapkiem na kolanach i zobaczyć co dzieje się z czasami wtrysku gazu i mieszanką w czasie występowania tego zjawiska. Podejrzewam, że jest źle skalibrowana instalacja.

Awatar użytkownika
Metal
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Metal » 13 gru 2007, 13:21

Tak chodzi o LPG :P jesli chodziło by mi o cos innego to bym nie pisał jaką mam instalke :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki czterocylindrowe”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl