Mam problem pękł mi ostatnio wężyk ciśnieniowy, który znajduje sie pod obudowa filtra powietrza, taki krotki, od wtrysku ma średnicę 10 mm prawdopodobnie, a wejście do bloku silnika ma przekrój 18 mm. Niestety przewód rozpadł mi sie w rekach i nie mam możliwości nawet pokazania fotki, proszę o rade i numer katalogowy.
Na przyszłość proszę poprawnie tytułować wątki zgodnie z tym co tu jest napisane: viewtopic.php?t=9608 , używać polskich znaków diakrytycznych oraz zwracać większą uwagę na błędy. Dziękuję - mod.
[b4 abt] problem z wezem cisnieniowym prosze o numer kat.
[b4 abt] problem z wezem cisnieniowym prosze o numer kat.
Ostatnio zmieniony 02 lip 2008, 07:29 przez kwadrat, łącznie zmieniany 2 razy.
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Dzisiaj też byłeś zmęczony? Polskich "ogonków" dalej nie ma , zdania zaczyna się od wielkiej litery.
Teraz to już totalnie zagmatwałeś. Jeśli na pewno jest w nim płyn to nie może to być odma, o której pisze Kokolino1. Jednak z drugiej strony nie kojarzę zupełnie gdzieś Ty mógł znaleźć jakiś przewód wodny pod obudową filtra powietrza :roll: :shock:
Teraz to już totalnie zagmatwałeś. Jeśli na pewno jest w nim płyn to nie może to być odma, o której pisze Kokolino1. Jednak z drugiej strony nie kojarzę zupełnie gdzieś Ty mógł znaleźć jakiś przewód wodny pod obudową filtra powietrza :roll: :shock: