[80 b3]zamiana silnika
-
- Forum Audi 80
[80 b3]zamiana silnika
witam chciałbym sie dowiedziec o możlwiych komplikacjach przy wymianie mojego silnika na 2,0 na pełnym wtrysku od b3 [ja mam na gaźniku 1,8.]myśle ze nic oprocz silnika bym chyba nie musiał wyminiac ?? [kupujac kompletny silniczek] i ile moze kosztowac takie cos w dobrym warsztacie??
ps: pomysł wzioł sie stad ze gaźnik mam zepsuty a nie moge takiego dostać:/ a mam pytanie czy inny gaźnik nie bedzie pasował??ja mam keihin I.dodam ze moj silniczek to igła gdyby nie ten gaźnik:/
ps: pomysł wzioł sie stad ze gaźnik mam zepsuty a nie moge takiego dostać:/ a mam pytanie czy inny gaźnik nie bedzie pasował??ja mam keihin I.dodam ze moj silniczek to igła gdyby nie ten gaźnik:/
- Brother_red
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
mechanik stwierdził ze siłownik nie pracuje a do wymiany przełacznik tnt i przepustnica drugiego przelotu jak dobrze zapamietałem nazwe:/ obajwy to ze dostaje m isie fałszywe powietrze i przez to chyba gromadzi m isie benzyna w drugiej komorze. mechanik pwoiedzial ze w skrócie dla laika znaczy to ze pracuje mi jakby połowa gaznika tylko.wogole nie mam mocy:/nic nie moge znaleźć ani takiego gaźnika ani czesci do neigo:/
ps:ten 2,0 to wtrysk mechaniczny i co duzo byloby roboty z tym??
ps:ten 2,0 to wtrysk mechaniczny i co duzo byloby roboty z tym??
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Revelation daj znać na gloom1@wp.pl chyba bede mógł ci pomóc z gaźnikiem
-
- Forum Audi 80