[B3 2.0 16v 6A] od jakiego modelu jest ta chlodnica?
[B3 2.0 16v 6A] od jakiego modelu jest ta chlodnica?
witam dosc niedawno zamowilem chlodnice do mojego autka ale niestety niemily pan w sklepie(omijac z daleka sklep motoryzacyjny RAMPA w lowiczu) zamowil mi taka chlodnice pomimo tego ze dostal pelne dane modelu.... :evil: towar zamowiony nie podlega reklamacji i chce sie tego pozbyc ale nie wiem do jakiego modelu ona jest. jesli ktos wie to z gory dziekuje za odp <ok>
Hehe. Zapytaj gościa czy stosuje u siebie w sklepie jakieś prawo handlowe z Ugandy lub Burkina Faso Koleś łaski nie robi, masz paragon - masz prawo do zwrotu zakupionego towaru (rękojmia) przez rok czasu pod warunkiem że nie był używany.
Postrasz gościa Państwową Inspekcją Handlową - od razu zmięknie - sprawdzone i działa doskonale na takich jełopów.
Postrasz gościa Państwową Inspekcją Handlową - od razu zmięknie - sprawdzone i działa doskonale na takich jełopów.
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
co to za prawo sam sprzedaje części i takiej praktyki jeszcze nie spotkałem żeby źle dobrany towar nie można był zwrócić, co do przepisów chyba nawet wcale zwrotów nie ma poza sprzedażą wysyłkowąkeczy pisze:towar zamowiony nie podlega reklamacji
keczy, jak masz opakowanie ew jakiś symbol z tej chłodnicy to podaj zobaczymy do czego ona jest
Ostatnio zmieniony 06 sty 2009, 23:25 przez MARCIN 80B4, łącznie zmieniany 1 raz.
macie racje...i ja tez mialem takie zdanie ale realia sa inne.... koles mowi nie, ja mu mowie ze wpadne z inspekcja handlowa lub kolesiem od spraw konsumenta a on do mnie ze zaden problem bo mu podalem zle dane(zaznaczam ze byl ze mna moj brat a koles wyszedl zeby zobaczyc jaka chlodnice mam w samochodzie) i zegnam. nie mam czasu ani pieniedzy zeby walczyc z kolesiem ktory jezdzi Q7 i stac go na zaplacenie kary ale od siebie robie mu kolo d.... tym bardziej ze sporo moich znajomych kupowalo tam czesci :lol: chlodnice mam w garazu i jutro sprawdze czy cos jest na opakowaniu ktore ma naklejki z POLCAR-U <ok>