Witam dziś ruszyłem z ronda gwałtowniej i nieco przeciągnąłem na jedynce i zauważyłem, usłyszałem że coś niemiłosiernie trze podczas przyspieszania ale tylko na jedynce ..
Wydaje się jakby w części środkowej albo gdzieś tył auta... tłumik ?? ale o co miałby trzeć podczas przyspieszania?
jakieś propozycje bo nie znalazłem nic w szukajce
[B4 ABT] Podczasz przyspieszania trze? ;/
Cholera.. hm wymieniałem 2 tygodnie temu tą gumę przy środkowym tłumiku, ale chyba był za mała bo robiłem to u kumpli w warsztacie na podnośniku i tłumik hydraulikiem w górę musiałem żeby ją założyć dość mocno podnieść. Wydaje mi się że kupiłem jakąś od końcowego tłumika a te są mniejsze chyba:( i pewnie pękła tak jak mówisz..
[ Dodano: 2009-04-01, 10:53 ]
Wymieniłem ta gumę jakiś miesiąc temu... ale koleś co mi ja sprzedawał sam nie był pewien i ona jest identyczna jak od tłumika końcowego. Dlatego się zerwała. Bo wymieniałem ja na podnośniku u kumpli i tłumik musieliśmy hydraulikiem do góry podnosić żeby ja założyć...
Może ktoś mi dać foto albo jakiś nr tej gumy żebym teraz kupił odpowiednią?
[ Dodano: 2009-04-01, 10:53 ]
Wymieniłem ta gumę jakiś miesiąc temu... ale koleś co mi ja sprzedawał sam nie był pewien i ona jest identyczna jak od tłumika końcowego. Dlatego się zerwała. Bo wymieniałem ja na podnośniku u kumpli i tłumik musieliśmy hydraulikiem do góry podnosić żeby ja założyć...
Może ktoś mi dać foto albo jakiś nr tej gumy żebym teraz kupił odpowiednią?