[B3 1,8 JN K-JETRONIC ] RATUJCIE PRZEPŁYWOMIERZ
[B3 1,8 JN K-JETRONIC ] RATUJCIE PRZEPŁYWOMIERZ
MAM PROBLEM Z PRZEPŁYWOMIERZEM A GŁÓWNIE Z PŁYTKA (BYŁ STRZAŁ GAZU I SIE POGIEŁA) SLYSZAŁEM ZE MOZNA WYMIENIC SAMA PLYTKE ALE NIGDZIE NIE MOGE JEJ DOSTAC SZUKAŁEM TEZ CALEGO PRZEPŁYWOMIERZA ALE W HURTOWNIACH NIGDZIE NIE MA A Z UZYWKI TROCHE SIE BOJE CZY NIE BEDZIE LIPY MOZE KTOZ MA JAKIS POMYSŁ ALBO DOSTEP DO TYCH CZESCI
ASO Audi - cena w granicach 3000zł... szukaj używki, samej klapki raczej nie dostaniesz, bo nie jest to osobna część... Używany powinieneś dostać w granicach 300zł, choć są i droższe (do 800zł) . przeszukaj dokładnie dział ogłoszeń - czasem ktoś sprzedaje różne graty do tych silników...
Albo spróbuj odratować ten co masz - jezeli masz dostęp do porządnych narzędzi ( znaczy się zapewniających precyzję zachowania wymiarów do 0.1mm) to można spróbować to naprostować... ale to spora rzeźba...
Albo spróbuj odratować ten co masz - jezeli masz dostęp do porządnych narzędzi ( znaczy się zapewniających precyzję zachowania wymiarów do 0.1mm) to można spróbować to naprostować... ale to spora rzeźba...
Re: [B3 1,8 JN K-JETRONIC ] RATUJCIE PRZEPŁYWOMIERZ
Ja mam wszsytsko sprawne i proste wysłałem Ci maila jak cos daj znać dogadamy sie jest to dobra cenazaq1984 pisze:MAM PROBLEM Z PRZEPŁYWOMIERZEM A GŁÓWNIE Z PŁYTKA (BYŁ STRZAŁ GAZU I SIE POGIEŁA) SLYSZAŁEM ZE MOZNA WYMIENIC SAMA PLYTKE ALE NIGDZIE NIE MOGE JEJ DOSTAC SZUKAŁEM TEZ CALEGO PRZEPŁYWOMIERZA ALE W HURTOWNIACH NIGDZIE NIE MA A Z UZYWKI TROCHE SIE BOJE CZY NIE BEDZIE LIPY MOZE KTOZ MA JAKIS POMYSŁ ALBO DOSTEP DO TYCH CZESCI