[audi b4] przekladka silnika z abt na abk
-
- Forum Audi 80
[audi b4] przekladka silnika z abt na abk
mam seryjny silnik abt co potrzebuje zeby zlaoyc abk jakie czesc oprucz silnika czekam na odp dzieki
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Jak dla mnie to bez sensu tak jak kolega mówi;-) lepiej sprzedać twoją i szukać już z ABK, choć jak mówisz że 90 CI mało to chyba byś musiał mieć 2.6 albo 2.8;-) Ale jak się upierasz przy przekładce to potrzebujesz kompa na pewno od ABK i wiązkę przewodów no chyba że chcesz się bawić w dorabianie przewodów. Potrzebujesz silnik z kompletnym dolotem przepływką i filtrem bo ABT ma inaczej dolot zrobiony. Potrzebna jest też chłodniczka oleju bo nasze takiego cuda nie mają:D
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
jastrzabb4, nie pytał czy jest sens przekładania silnika z ABT 90km na ABK 115km tylko ile to będzie kosztowało a co do kosztów to silnik + osprzęt + wiązka nie wiem czy wydech jest taki sam, LPG które masz przy silniku ABT nie podejdzie już do ABK potrzebna chyba będzie 2 generacja albo sekwencja ale niech się wypowiedzą Ci co jeżdżą ABK więc koszty nie będą małe :mrgreen: ale jak się bawić to się bawić a tak od siebie mogę napisać że skoro apetyt rośnie to sprzedaj może ten egzemplarz i kup qpe 2.3 lub jeśli wolisz sedana to compi 2.0 16 prawie 140km bądź 2.6 lub 2.8
-
- Forum Audi 80
tylo nie tak latwo sprzedac auto ;/ http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6328220 wystawilem na allegro audi
nie chcem jej sprzedawac bo bardzo duzo wsadzilem w nia kasy sami zobaczcie ale jestli udalo by mi sie sprzedac audi i quada kupil bym cos mocnego a jka nie to bedzie przekladka albo sprzedania audi za grosze i dolozenie kasy (ta opcja mi nie odpowiada).
nie chcem jej sprzedawac bo bardzo duzo wsadzilem w nia kasy sami zobaczcie ale jestli udalo by mi sie sprzedac audi i quada kupil bym cos mocnego a jka nie to bedzie przekladka albo sprzedania audi za grosze i dolozenie kasy (ta opcja mi nie odpowiada).
jastrzabb4, masz poduszkę powietrzną?? Bo jakoś nie mogę dojrzeć o dokładnie nie widzę kierownicy Co do sprzedaży auta to niestety ale coraz trudniej sprzedać autko i stracić nie wiele większość szuka taniego i błyszczącego autka z lpg która najlepiej żeby paliło 5l gazu. Swap tani nie będzie jeśli chcesz już coś tam wkładać to proponuje Ci coś mocniejszego niż ABK. Jak już się bawić to bawić :mrgreen: jeśli chcesz sprzedać autko to wyszoruj je porządnie wypoleruj (wiem że warunki są nie zaciekawe) ale według mnie auto najpierw musi się spodobać ładnie wyglądać i mnie w miarę adekwatną cenę a później dopiero czyta się opis. Pozdro i powodzenia w sprzedaży. :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
jastrzabb4, szykowane dla mnie jest wtedy gdy w silniku można się przeglądać. Lakier jak dla mnie dobrze że się świeci no i wnętrze wiem wtedy że chociaż raz ktoś tam sprzątał. Jak ktoś mi mówił podczas sprzedaży auta że jest szykowane bo jest czyste i ładnie wygląda to mówiłem że ja je tylko umyłem czy to źle??
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
- Forum Audi 80