[80 B4 2.0 ABK] Wymieniłem termostat i to samo
[80 B4 2.0 ABK] Wymieniłem termostat i to samo
Witam!
Autko łapało mi cały czas 70stopni to wymieniłem termostat na Welera i teraz cały czas mam 82, 83stopnie, dlaczego nie łapie mi 90 stopni?
Na mieście mi łapie 90 stopni ale na trasie spada nawet do 80stopni. Próbowałem nawet dektórą zakryć chłodnice ale to samo nic się nie zmieniło na trasie nadal 80, 83stopnie
Zegary moim zdaniem ją dobre ponieważ pochodzą z cabbrio i są z 96roku
poradzcie coś
Autko łapało mi cały czas 70stopni to wymieniłem termostat na Welera i teraz cały czas mam 82, 83stopnie, dlaczego nie łapie mi 90 stopni?
Na mieście mi łapie 90 stopni ale na trasie spada nawet do 80stopni. Próbowałem nawet dektórą zakryć chłodnice ale to samo nic się nie zmieniło na trasie nadal 80, 83stopnie
Zegary moim zdaniem ją dobre ponieważ pochodzą z cabbrio i są z 96roku
poradzcie coś
U mnie jest to samo. Wprawdzie kupiłem termostat ale jeszcze go nie wymieniłem, bo pobawiłem się i wychodzi mi na to, że termostat obecnie założony jest całkiem dobry. Moim zdaniem winą tego jest czujnik temperatury (ten niebieski), ale jeszcze się wstrzymam z jego wymianą, bo za niedługo będę rezał zegary (czekam na ringi) i posprawdzam jeszcze styki, albo razem z zegarkiem wymienię też wskaźnik temperatury - może to pomoże, a jak nie to pozostanie wymiana czujnika.