Witam wszystkich.Problem polega na tym że gdy przejadę około kilometra auto zaczyna szarpać.przerywać,i nie ma mocy by ciągnąc ,a po chwili gdy stanę na poboczu jest ok i jadę dalej.Dzieje się tak codziennie gdy auto zaczyna łapać temperaturę.potem jest dobrze. Gaszę i po ponownym uruchomieni znowu odcinek około kilometra i ta sama sytuacja. Wymieniłem:
świece zapłonowe
przewody WN
kopułkę
palec
Pompka paliwa podaje,po podłączeniu laptopa 0 błędów.Może macie jakieś sugestie co by mogło być przyczyną takiego zachowywania się autka?
[B4 2.0 ABK] Brak mocy i reakcji na pedał przyśpieszenia.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Nic się nie działo z autkiem przez prawie 7 lat od sprowadzenia.Teraz dopiero pokazuje rogi.Maciek sąda pracuje.Wymieniłem cewkę i o dziwo audi lepiej chodzi i równiej ale jutro w drodze do pracy okaże się czy wszystko działa jak powinno.
[ Dodano: 2016-03-17, 14:56 ]
I wróciłem z pracy.Na razie wszystko działa jak powinno.Zobaczymy jak długo.Na wszelki wypadek jeszcze pobawię się z kompem.Wymiana cewki pomogła.Dziękuje za pomoc i w razie dalszych problemów napisze a na razie temat zamknięty.
[ Dodano: 2016-03-17, 14:56 ]
I wróciłem z pracy.Na razie wszystko działa jak powinno.Zobaczymy jak długo.Na wszelki wypadek jeszcze pobawię się z kompem.Wymiana cewki pomogła.Dziękuje za pomoc i w razie dalszych problemów napisze a na razie temat zamknięty.