[B4 2.0 ABT] Mocowanie silnika, poduszki oraz ogranicznik
[B4 2.0 ABT] Mocowanie silnika, poduszki oraz ogranicznik
Czesc, jakis czas temu wymienilem poduszki pod silnikiem, po miesiacu filtr powietrza wali w maske a rura wydechowa jest połamana, lewa poduszka nie trzyma silnika w miejscu. Mechanik powiedział, że potrzebny jest jakiś 3ci uchwyt który dodatkowo trzyma motor lecz nie jestem w stanie go nigdzie znaleźć. W katalogu widnieje pod nazwą "ogranicznik" i nigdzie nie jest napisane aby spełniał role "zawieszenia silnika". Spodziewam się również, że poduszka (zamiennik) jest już do wyrzucenia i mam szukać orginalnej używki (czy febi bilstein wystarczy)? Jak to możliwe że orginały jeździł 20 lat a zamiennik wytrzymał miesiąc, wiadomo że jakość inna ale aż tak??? Wydech już został wymieniony, wszystko założone luźniej, żeby mogło chodzić ale chciałbym żeby silnik siedział jak posąg. Doradźcie coś, pozdrawiam.
jakis pomysl gdzie to moge dostać? Albo czym zastąpić? Nie ma tego nigdzie, allegro, olx, sklepy.andi77 pisze:fiorello, Nie wiem jak to nazwać, ale w miejscu zaznaczonym na foto jest coś w rodzaju poduszki która ogranicza ,,podrzucanie" silnika np. podczas gwałtownych przyśpieszeń.
[url=http://images75.fotosik.pl/498/0483be527872f9cdm.jpg]Obrazek[/URL]