[b4, kombi 80] Wycieraczka tylnia oraz lusterka elektryczne
[b4, kombi 80] Wycieraczka tylnia oraz lusterka elektryczne
Mam problem, nie działają mi lusterka (brak sterowania) oraz w tym samym czasie przestała działać wycieraczka tylnia (zatrzymała sie w połowie). Czy to może jakiś bezpiecznik czy może nie ma powiązania?? I np w wycieraczce spalił się silniczek?? Jezeli bezpiecznik proszę podpowiedzieć mi w którym miejscu może być??
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Re: [b4, kombi 80] Wycieraczka tylnia oraz lusterka elektryc
&amp;lt;QUOTE author="misio884"&amp;gt;&amp;lt;s&amp;gt;&lt;QUOTE author="misio884"&gt;&lt;s&gt;<QUOTE author="misio884"><s><QUOTE author="misio884"><s>
</e></QUOTE></e></QUOTE>&lt;/e&gt;&lt;/QUOTE&gt;&amp;lt;/e&amp;gt;&amp;lt;/QUOTE&amp;gt; tu masz opis bezpieczników &amp;lt;URL url="&lt;URL url="<URL url="<URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... TEXT></URL> text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... &lt;LINK_TEXT"><URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... TEXT></URL">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... ></URL>> text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... &amp;lt;LINK_TEXT"&gt;<URL url="<URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... TEXT></URL> text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... TEXT&gt;&lt;/URL"><URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... ></URL>&gt">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... TEXT></URL>; text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t120.html"&amp;gt;&lt;URL url="<URL url="<URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... TEXT></URL> text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... &lt;LINK_TEXT"><URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... TEXT></URL">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... ></URL>> text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... TEXT&amp;gt;&amp;lt;/URL"&gt;<URL url="<URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... TEXT></URL> text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... &gt;&lt;/URL&gt;&amp;gt"><URL url="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... <LINK_TEXT text="all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... TEXT></URL">all-opis-bezpiecznikow-i-przekaznikow-t ... ></URL>>;misio884 pisze:</s></s>&lt;/s&gt;&amp;lt;/s&amp;gt; Jezeli bezpiecznik proszę podpowiedzieć mi w którym miejscu może być??&amp;lt;e&amp;gt;&lt;e&gt;<e><e>