[80 B3]Chce wymienić Amortyzatory i spreżyny wiec jakie ?
[80 B3]Chce wymienić Amortyzatory i spreżyny wiec jakie ?
Witam, chce wymienic amortyzatorki i sprezyny zrobic ogolny remont zawieszenia, mozecie cos polecic nie drogie a w miare dobre zeby jeszcze troche pojezdzić.
Dzieki za info
Dzieki za info
Ostatnio zmieniony 15 sty 2007, 00:10 przez 3jabe, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja własnie dzisiaj wrzuciłem do siebie zestaw supersport 60/40 z krótkimi gazowymi amortyzatorami i jest superowo. :mrgreen: Nisko, sztywno, ale bez efektu taczki. Nawet Grabiszyńską we Wrocławiu (kostka brukowa najeżona dziurami) spokojnie przeleciałem dzisiaj moją standardową prędkością i nie było czuć różnicy komfortu w stosunku do -35mm, na jakim jeździłem dotąd. :mrgreen: Nic nie stuka i nic nie puka, mimo, że mam wywalone tuleje w wahaczach. 8-)
[+]
Jedyne co mnie martwi to trwałość tych amortyzatorów spod znaku SS.
[+]
Jedyne co mnie martwi to trwałość tych amortyzatorów spod znaku SS.
Jeśli mogę spytać, ile Cię kosztował ten zestaw i gdzie kupiłeś?sebolec pisze:A ja własnie dzisiaj wrzuciłem do siebie zestaw supersport 60/40 z krótkimi gazowymi amortyzatorami i jest superowo. Nisko, sztywno, ale bez efektu taczki. Nawet Grabiszyńską we Wrocławiu (kostka brukowa najeżona dziurami) spokojnie przeleciałem dzisiaj moją standardową prędkością i nie było czuć różnicy komfortu w stosunku do -35mm, na jakim jeździłem dotąd. Nic nie stuka i nic nie puka, mimo, że mam wywalone tuleje w wahaczach.
Zastanawiam się nad obniżeniem i mam problem - sprężyny ( ok. 500 zł ) czy zestaw za ?