[B4] filtr kabiny który??
[B4] filtr kabiny który??
Witam,
mam pytanie który filtr kabiny wybrać z firmy Filtron zwykły K1004 czy z aktywnym węglem K1004A??? jaka jest różnica "odczówalna" pomiedzy nimi nie liczac ceny bo jak zobaczylem co mialem zalozone to sie przerazilem i odrazu wywalilem i jade dzisiaj kupic ale zastanawiam sie ktory
Pozdrawiam
mam pytanie który filtr kabiny wybrać z firmy Filtron zwykły K1004 czy z aktywnym węglem K1004A??? jaka jest różnica "odczówalna" pomiedzy nimi nie liczac ceny bo jak zobaczylem co mialem zalozone to sie przerazilem i odrazu wywalilem i jade dzisiaj kupic ale zastanawiam sie ktory
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 cze 2007, 11:51 przez SHARK_2, łącznie zmieniany 1 raz.
Podepnę się pod temat.
Podobno b3 nie miały filtra kabinowego, jednak mój brat sprowadził sobie b3 w tam był założony filtr pod tą krateczką. Jednak brat go wywalił, bo służył już (chyba)20 lat i trochę się zatkał. Nie mam możliwości spytania brat, czy to był ori czy nie. Więc zapytam Was.
Spotkał się ktoś jeszcze z filtrem w b3? Jak to w rzeczywistości jest? Był czy nie?
Podobno b3 nie miały filtra kabinowego, jednak mój brat sprowadził sobie b3 w tam był założony filtr pod tą krateczką. Jednak brat go wywalił, bo służył już (chyba)20 lat i trochę się zatkał. Nie mam możliwości spytania brat, czy to był ori czy nie. Więc zapytam Was.
Spotkał się ktoś jeszcze z filtrem w b3? Jak to w rzeczywistości jest? Był czy nie?
Re: [B4] filtr kabiny który??
SHARK_2 pisze:[...]
filtr kabiny [...] z aktywnym węglem K1004A
Ten filtr można stosować w modelach od czerwca 93 ... zakładam, że o tym wiesz i masz nowszy samochód
"Filtr przeciwpyłkowy (filtr kabinowy) Filtron K1004A z węglem aktywnym.
Wymiary: 390x150x27mm.
Stosowany w pojazdach: * Audi 80,90 6/93->,A4 1/95->"
Dopóki nie zajrzysz to się nie dowiesz :!: :mrgreen:rafi pisze:a moja jest z 06.'92 ciekawe czy mam taki filtr????
rozumiem ze aby zobaczyc nalezy zdjac ciemna osłone przy przedniej szybie na dole???
Szersze informacje w tym wątku LINK
Jeśli posiadasz ten filtr to podobnie jak ja (05/93r) będzie to typ Filtron K1003 bo K1004 i K1004A czyli z węglem aktywnym jak już wyżej pisałem są do B4 od 06/93r.
Filtr kabinowy...
Polecam lekturę
viewtopic.php?t=2833&highlight=filtr+kabinowy
Polski Klub Audi 80 :: Zobacz temat - [80 B3] Filtr kabinowy
viewtopic.php?t=419&highlight=filtr+kabinowy
Polski Klub Audi 80 :: Zobacz temat - [80 B4] Filtr Kabinowy
Pozdr. Adam.
viewtopic.php?t=2833&highlight=filtr+kabinowy
Polski Klub Audi 80 :: Zobacz temat - [80 B3] Filtr kabinowy
viewtopic.php?t=419&highlight=filtr+kabinowy
Polski Klub Audi 80 :: Zobacz temat - [80 B4] Filtr Kabinowy
Pozdr. Adam.
Witam!
Ja mam take male pytanko co to moze byc takie male urzadzonko po lewej stronie przez to cos nie moge umiejscowic filtra bo przeszkadza doradzcie, o co tu kaman czy moze trzeba jakis inny filtr :?: . Kupilem filtr K1004 wymiarowo pasuje ale jak chce zalozyc to filtr mi odstaje i czy ten filtr mam na klej przymocowac czy jak zeby nie wypadl przez to cos :!: :?:
Ja mam take male pytanko co to moze byc takie male urzadzonko po lewej stronie przez to cos nie moge umiejscowic filtra bo przeszkadza doradzcie, o co tu kaman czy moze trzeba jakis inny filtr :?: . Kupilem filtr K1004 wymiarowo pasuje ale jak chce zalozyc to filtr mi odstaje i czy ten filtr mam na klej przymocowac czy jak zeby nie wypadl przez to cos :!: :?: