[80 B4] Woda w bagażniku
[80 B4] Woda w bagażniku
Witam. Zauważyłem wczoraj że mam mokro w bagażniku. Ostatnio były spore deszcze i może woda nie nadążała ściekać ale mimo to nie powinno mi nic przeciekać. Mokro jest tak jakby kapało przy rogach klapy bagażnika. Może klapa nie dociska dobrze uszczelki? Czy może uszczelka to wymiany? Spotkał się ktoś już z czymś takim?
Ostatnio zmieniony 09 lip 2007, 22:57 przez PABLO, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- krzysiek11
- Forum Audi 80
viewtopic.php?p=47766 <---- tu masz zdjęcia które Ci obiecałem
No ja mam podobny problem ale właśnie zauważyłem że jest to wina klapy która nie dociska do uszczelki, widać to własnie jak sie poleje dość dużą ilością wody np przy myciu auta że uszczelka jest lekko mokra. Szczerze mówiąc to niewiem juz co z tym zrobic bo juz klape regulowałem i nic dalej to samo Efektem tego przecieku było zarżnięcie w zimie pompki centralki
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
A ja użyłem szukajki pod słowem przecieka i znalazłem to
viewtopic.php?t=277&highlight=przecieka
użyłem jej drugi wpisując bagażnik AND woda i znalazłem to viewtopic.php?t=1123&start=0
Polecam. Po co kolejny raz pisac o tym samym
viewtopic.php?t=277&highlight=przecieka
użyłem jej drugi wpisując bagażnik AND woda i znalazłem to viewtopic.php?t=1123&start=0
Polecam. Po co kolejny raz pisac o tym samym
Żeby było dowcipniej to takiej uszczelki nie dostaniesz do Audi w sklepie tylko serwis a tam sobie pewnie policzą jedyne co mi gość poradził to sztukować z innego samochoduPABLO pisze:No i zlokalizowałem... Dziurawa uszczelka na wysokości zawiasu. Ile to może kosztować?
Jak się dowiesz ile to moze ewentualnie kosztować to daj znać