[All] Gadzet - podlokietniki
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
willi, podłokietnik obszyj skorą i masz problem z głowy
Skoro nie chcesz robić na oryginał, to zamontuj przełączniki od szyb przy wyłącznikach na desce, no chyba że już masz wszystkie miejsca wykorzystane.hudy pisze:mam zamiar zamontować elektryczne szyby bez wymiany boczków i przełączniki chce dać w tunelu i podłokietnik by mi przeszkadzał w sterowaniu...
[quote="IC69"]willi, podłokietnik obszyj skorą i masz problem z głowy
też o tym myślałem ale wydaje mi się że będzie to lipnie wyglądało jednak welurek to welurek ale pomysł skóry jest dobry ponieważ można ją wykożystać na górną część podłokietnika tą otwieraną i będzie on wtedy bardziej wytrzymały a i będzie też ładnie wyglądał
jak coś wymłodze to rzucę fotki :mrgreen:
też o tym myślałem ale wydaje mi się że będzie to lipnie wyglądało jednak welurek to welurek ale pomysł skóry jest dobry ponieważ można ją wykożystać na górną część podłokietnika tą otwieraną i będzie on wtedy bardziej wytrzymały a i będzie też ładnie wyglądał
jak coś wymłodze to rzucę fotki :mrgreen:
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
tez się nad tym zastanawiałem ale jakoś w tunelu wydaje mi sie bardziej poręczne.nie trzeba daleko sięgać by je przełączyc na orginał bym zrobił ale szkoda mi troche kasy.tak to kupie tylko podnośniki i bedzie okIC69 pisze:Skoro nie chcesz robić na oryginał, to zamontuj przełączniki od szyb przy wyłącznikach na desce, no chyba że już masz wszystkie miejsca wykorzystane.
No i stał się mały zonk. Kumpel całym ciężarem oparł się o podłokieć i starannie dopiłowane gniazdo w fotelu poszło się j...ć. Jednak blacha w stelażu fotela jest trochę za cienka. Ale nic to. Rozebrałem fotel, poświęciłem klucz oczkowy 19 i gniazdo wzmocniłem przy pomocy spawarki. Teraz mogę na podłokietniku cały samochód powiesić i nic się nie stanie :mrgreen: A teraz trochę fotek