[B4 ABT] zrobionych kilka drobiazgów ;mozna smigac w Lato'07
[B4 ABT] zrobionych kilka drobiazgów ;mozna smigac w Lato'07
Witam chcialbym zaprezentowac moją B4 Auto sporwadzone z Niemiec tam mialo juz zamontowane: Gwintowane zawieszenie firmy FK Automotive przez co dosc mocno "siedzi" na glebie, czarna skórzaną tapicerke (kompletna) Alu ringi do zegarów, czarna okleine pulpitu (wysoki polysk) Ja dokupiłem kierownice od s2/coupe, alufelgi 16' z oponami 205x50 oraz reflektory soczewkowe HELLA od s2/rs2/cabrio Blende odblaskową pod tablice rej. jakis czas mialem przy niej tłumik sportowy basowy ale zrezygnowalem z niego z powodu bardzo poteżnego basu w srodku (czulo sie go az w brzuchu) i wrocilem do niemieckiego oryginalnego tlumika z dospawana koncowka owal:) Zderzak od B4 2,6 v6 quattro Jakie sa wasze spostrzezenia Pozdrawiam! i czekam na opinie:)
Ostatnio zmieniony 17 maja 2007, 22:43 przez dzanks, łącznie zmieniany 9 razy.
Dzieki dzieki sluchaj padl mi aparat ale jak bede mial inny to zrobie foty wnetrza i przodu z reflektorami soczewkowymi sporo efektu dodają a z tymi wynalazkami to masz racje 'WIOCHA" doslownie jak ja widze te spojlery z laminatu to zaraz dostaje wysypki POZDRO!pawelbicz pisze:Piękna! Żadnych siateksów, druteksów i innych wynalazków!
Dobrałeś extra felgi, 100% w moim guście.
Wrzuć jakieś fotki wnętrza.
[ Dodano: 2007-02-15, 23:44 ]
koledzy bedzie i srodek na fotkach ! jestem tu nowy takze spooko:)
mój kumpel ktory ma omege 2,5 v6 stwierdzil ze B4 jest autkiem ponadczasowym - cos w tym jest chyba co? Jedno jest pewne prawie wogole sie nie starzeje:) Co wy na to?
-
- Forum Audi 80
[B4 ABT] dziekuje za opinie
za kilka dni mozecie sie spodziewac wiekszej ilosci fotek! zawieszenie robi wrazenie ale sa tez tego minusy (wiadomo polskie drogi) ale sa tam oryginalnie zamontowane sprężyny progresywne niebieskie wiec auto nie jest az tak "twarde" porownujac do mojego kolegi BMW 318i na czerwonych sprezynach - to BMW to normalnie "taczka" uginaja sie delikatnie tylko opony a nie sprezyny!
[B4 ABT]
- no niestety nie posiada klimy ale nosze sie z zamiarem zakupienia calej klimy od Audi z silnikami 4-cylindrowymi. Ale nie jest tak zle latem jak ja kupowalem to myslalem ze bedzie duzo gorzej w upaly przez te skory i czarny środek i wogole czarne auto ale dalo sie wytrzymac (mam ja dopiero od marca 2006) oczywiscie klimatyzacja bylaby wskazana no ale coz nie mozna miec wszystkiego - prawda?
-
- Forum Audi 80
[B4 ABT] Racja!
masz racje szczegolnie jesli stoi sie w korkach na trasie jest ok szyberek i wogole:) heheh Po prostu nalezy unikac parkowania na sloncu latem bo pozniej mozna naprawde w srodku jajecznice smazyc! a jak sobie w cieniu auto stoi to jest zupelnie ok! Pozdrawiam!!!!
[ Dodano: 2007-02-16, 18:15 ]
Jutro zamieszcze zdjecia wnętrza i przodu z soczewkami:) pozdrawiam!
[ Dodano: 2007-02-16, 18:15 ]
Jutro zamieszcze zdjecia wnętrza i przodu z soczewkami:) pozdrawiam!