soczewki są od Mercedesa przetwornice żelowe , kabel z oplotem by nie zakłócał ani radia ani CB radia. trzeba wywalić stare soczewice i troszkę obudowe powiększyć, rezania na jeden dzień.

efekt naprawdę rewelacyjny polecam
koszt jest większy jak w tych z allegro ale w końcu to Bixenon i na ori podzespołach. a nie chińskich tandetach.
oczywiście barwa światła to 4300

wiesz z tym przekładaniem szukałem na AKP ale wyszło mi tam tylko , że 56b zamienić na 56 i żółty kabel ale niestety nie znalazłem rozpiski qre są to piny.
także może za jakiś czas bedą filmiki z przejazdów tym autkiem
na razie spadł śnieg więc się pobawie troszkę na drodze ( bo śniegu mało i obawiam się , że szybko stopnieje) a dopiero potem będę się zabierał za reszte.
aha musisz jeszcze dobrze poprzykręcać sobie przesłony to raz i dwa znaleźć dobre miejsce na przetwornice .Niestety u mnie w eSce nie ma za dużo miejsca po stronie pasażera więc musze to dobrze rozplanować , by przymocować na stałe a od strony kierowcy zmieściłyby sie jeszcze ze 3 sztuki

.
w miare moich skromnych poczynań i zdolności

będę systematycznie umieszczał postępy z prac i planu jaki sobie założyłem.
pozdro 4 all
[ Dodano: 2007-12-16, 16:49 ]
zgredek27 pisze:Edit.. z tego co doczytalem..a i jak ja przekladalem to opieralem sie na tych postach to 56B powinien byc 2 pozycje pod 56..jednak wydaje mi sie ze u mnie to po przekatnej poszlo..Ogólnie kabel od św. mijania pewnie przytopił kostke..więc go poznasz..
to jak możesz to odkręć te 2 śrubki i popatrz jak jest u ciebie
ja dorwałem jakiś schemacik i tam też jest to opisane jako że 2 pozycje niżej , tylko nie wiem czy to ma być puste pole czy może z czymś to zamieniam.
u mnie nie jest przytopiony żaden kabel z tego co widziałem więc nie jest źle ;p
pozdro