Audi Symphony - montaz w b4
Audi Symphony - montaz w b4
Ostatnio siedzę sobie na Alledrogo i oglądam radyjka już prawie miałem kupować nowego pionierka na mp3 ale coś mnie tknęło żeby zobaczyć radyjka seryjne do audi i przypomniałem sobie o wspaniałym radyjku Audi Symphony a u mnie od pomysłu do realizacji nie jest długa droga więc po chwili nabyłem droga kupna właśnie takie radyjko :mrgreen: . I teraz mam do was pytanie czy macie może jakieś zdjęcia właśnie zamontowanego tego radyjka w B4 bo szukałem długo ale nie znalazłem, znalazłem jak kolo zamontował w C4. Ja u siebie bym widział że pokrętła od nawiewu dać na sam dół tam gdzie popielniczka (w sumie to i tak już jej nie mam siedzi tam cb) a te radyjko właśnie dać tam gdzie pokrętła i seryjne radyjko i zostanie jeszcze luka około 10mm na dole ale to bez problemu zaślepiło by się czymś. Tylko problem jest teraz z cb gdzie je wpakować myślałem nad kupnem podłokietnika i pod nim je zamontować. Co wy na to :?: Może macie inne rozwiązania będe bardzo wdzieczny za wszelkie podpowiedzi
Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 16:09 przez DYZIO, łącznie zmieniany 1 raz.
zapraszam na stronke http://www.rezacze.pl w dziale warsztat wszystko po kroku pokazane jak to zamontowac i jak wyglada pozdrawiam i milej przerobki tez kiedys o tym myslalem ale to troche kosztowna operacja:/
Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 16:04 przez FamE, łącznie zmieniany 1 raz.
FamE, dzięki za pomoc !!! Radyjko już w domu i pierwszy problem. Gra wszystko ładnie pięknie ale nie ma podświetlenia przycisków :cry: Jak podłączyć żeby sie świeciło :?: :?: :?: Dodam że wyświetlacz jest podświetlony i te malutkie prostokąciki przy wcisnietych przyciskach też. Wydaje mi sie że brakuje tam plusa tego samego co podświetla przyciski po zapaleniu świateł ale gdzie to podpiąć :evil:
Już właśnie zrobiłem :mrgreen: wygląda pięknie gra pięknie <ok> a z tym podświetleniem to było tak dlatego ze był urwany kabelek od wtyczki co idzie do radia :evil: ale teraz jest super i był jeszcze jeden problem ze trzeba było zmostkować kabelki od głośników. Posiadam zdjęcia słabej jakości ale jutro postaram sie je umieścić bo dzisiaj już nie dam rady <ok>
Koledzy zdradzę wam wszystko krok po kroku ale jutro mam 2 zaliczenia wiec dzisiaj nie da rady w poniedziałek obiecuję. <ok>
Pozdrowienia !!!
Pokrętła sie zmieściły bardzo dobrze tylko ramkę musiałem ciąć i bałem sie że kabel mi nie wystarczy od regulacji stopnia nawiewu już chciałem przedłużać ale na szczęście odkręciłem półkę pod kierownicą i ponaciągałem kabelki i starczyło idealnie :mrgreen:nitro20 pisze:pokrętła bez problemu zmieściły sie na dole czy coś rezałeś?
Pozdrowienia !!!
kurde tez tak mysle caly czas nad takim czyms lub nad audi symphony nawigation troche lepsza sprawa bo po malej przerobce na dvd jest kozak ale sa wieksze pieniazki a co najgorsze mam dosc nowe radio to nie bede narazie nic grzebal esz pozdro
Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 16:02 przez FamE, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie brał kawałek blachy aluminiowej docinał do odpowiedniego kształtu polerka na błysk i gotowe <ok>
edit by UFOtm: pleksi oklejona chromem, pod nawigacja jest listewka, ktora byla oryginalnie przykrecona pod nawigacja
edit by UFOtm: pleksi oklejona chromem, pod nawigacja jest listewka, ktora byla oryginalnie przykrecona pod nawigacja
Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 16:06 przez DYZIO, łącznie zmieniany 1 raz.