Wykonanie oczywiście będzie poprawione jak zrobi się trochę cieplej (nie mam niestety grzanego garażu i po montażu na dworze przy minusowej temperaturze musiałem na rozgrzanie walnąć dużego grzańca). Na razie zamontowałem, żeby przetestować czy zda to egzamin i co należy poprawić. Wnioski - egzamin zdany celująco. Puszkę 0,5 litra na dołach i zakrętach trzyma bez żadnego problemu, także do poprawienia jest tylko estetyka wykonania. Dokładam kilka fotek zrobionych w dzień. Kolejne będą po wniesieniu poprawek.FranoF1 pisze:+za pomysł
-za wykonanie :-|
Jeżeli nie zauważyłeś na fotkach, to u mnie popielniczka ze słupka jest zdemontowana, ponieważ założyłem dodatkowe zegary. Natomiast jeżeli chodzi o funkcjonalność uważam, że nie ma lepszego miejsca (jest w zasięgu ręki, niczego nie zasłania, jest przy kratkach nawiewu, przez co można napój schłodzić). Myślałem nad tym dosyć długo i nie widziałem innego miejsca montażu.jasiekddd pisze:pomysł fajny, ale miejsce niezbyt. dobrze by to wyglądało w miejscu popielniczki