Niniejszym ogłaszam iż na prośbę wielu klubowiczów ruszyły zapisy na koszulki klubowe z naszym logo.
Proszę dokładnie i spokojnie zapoznać się z poniższym regulaminem i informacją, oraz sposobem zamawiania
Koszulki są koloru czarnego o rozmiarach standardowych M, L, XL, XXL.
Podpowiem tylko, że dla kogoś wzrostem ok 180-190 i małym brzuszkiem czy sadełkiem delikatnym
Na lewej piersi (jakby nie było bliżej serca
Koszulki są najlepsze jakie udało mi się zdobyć gatunkowo - gramatura 200, ponadto są one szyte, a nie jak zwykłe tanie reklamówki wypluwane z maszyny, zatem według zapewnień producenta nie ma szans na rozciągnięcie po praniu, wyblaknięcie. Powinny służyć bardzo długo.
Cena za jedną koszulkę dowolnego w/w rozmiaru to 39,50 zł. W cenę wliczona jest jedna koszulka, folia opakowanie koszulki, duża bąbelkowa koperta, oraz przesyłka pocztowa.
(Dla przykładu, koszt byle jakiej rozciągającej się po jednym praniu koszulki z byle jakim nadrukiem to ok 10 zł + koperta 1 zł + wysyłka 6 zl + folia 1 zł. Zatem połowę ceny za coś, co po praniu nadaje się do wyrzucenia. Nie chcemy takiego szajsu i nie zamawialiśmy go)
Na naszych koszulkach jest 3 kolorowy nadruk, który podniósł cenę. Nie chciałem zmieniać logo na mniej atrakcyjne aby zaoszczędzić 3 zł. Logo zatem wygląda dokładnie tak jak wklepy na autach i innych gadżetach.
Jak zamawiać ?
Po pierwsze pisząc post poniżej złóż zamówienie, które powinno wyglądać dokładnie w ten krótki sposób.
Sztuk 2
Rozmiar XXL + L
lub
Sztuk 2
Rozmiar M
Następnie wyślij mi dokładnie taką samą prywatną wiadomość, której tytuł to twój nick z dopiskiem koszulka, o treści identycznej jak w poście dodając adres pod który ma być wysłana koszulka/koszulki. Wiadomość wysyłasz mi, czyli użytkownikowi o nicku Koszulki PKA 80.
Sposób wysłania Prywatnej wiadomości - wzór.
Tytuł wiadomości Wilu8 Koszulka
Treść wiadomości
Sztuk 1
Rozmiar XL
Adres wysyłki Jak Nowak Ul. Popaprana 12/3, 06-783 Pupowice
Po wysłaniu posta, oraz prywatnej wiadomości, niezwłocznie dokonaj wpłaty na to oto konto. Nie pomyl, to jest subkonto założone tylko do celów koszulkowych.
Andrzej Czarnecki
Ul Sowińskiego 7
05-120 Legionowo
Bank Inteligo 50102055581111172108500158
Tytułem ( tu KONIECZNIE podaj swój nick z forum z dopiskiem koszulki )
Kwota 39,50
Uwaga ! Koszt produkcji koszulki to 32 zł, pozostałe 7.50 to koszty opakowania i przesyłki, zatem jeśli kupujesz dwie koszulki wpłacasz 71,50 gdzie 64 zł to koszt koszulek, a 7.50 przesyłki i opakowania. Podobnie sprawa ma się przy zakupie trzech, czterech koszulek. Należy policzyć np: 4 x 32 zł + 7.50 i taką sumę wpłacić
Serdecznie zapraszam po naprawdę dobrej jakości koszulki ! Ilość koszulek jest ograniczona. Po zebraniu kompletu temat zamykam, a akcję wstrzymuję. Kolejna akcja koszulek będzie nieprędko, więc zamawiajcie śmiało.
Uwaga ! W tym temacie nie prowadzimy żadnych dyskusji, tylko i wyłącznie zamawiamy koszulki.
Ewentualne pytania i spostrzeżenia, dyskusja o koszulkach dozwolona jest w założonym ku temu temacie pod tym adresem. Kliknij tu.