ja w swojej mam
 ja w swojej mam[80/90 b3] kierunki boczne
[80/90 b3] kierunki boczne
Mam takie pytanie Dlaczego w niektórych b3 sa kierunki boczne a w niektórych nie :?:  moze to i smieszne ale nie wiem  ja w swojej mam
 ja w swojej mam

ja w swojej mam
 ja w swojej mam
					Ostatnio zmieniony 21 mar 2007, 21:55 przez Marcin19l, łącznie zmieniany 1 raz.

- Krycha
- Forum Audi 80 
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Jak to nie ma? we wszystkich są... z tego co mi wiadomo przynajmniej ja jeszcze nie spotkałem się z wersją bez  

Ostatnio zmieniony 21 mar 2007, 20:14 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.

- kilerek 23
- Forum Audi 80 
Re: [b3 Audi] kierunki boczne
Jak miały z tyłu hak to powinny miec kierunkiMarcin19l pisze:Mam takie pytanie Dlaczego w niektórych b3 sa kierunki boczne a w niektórych nie :?: moze to i smieszne ale nie wiemja w swojej mam

Re: [b3 Audi] kierunki boczne
Moja nigdy nie miała haka wiec to raczej niemozliwejmm pisze:Jak miały z tyłu hak to powinny miec kierunkiMarcin19l pisze:Mam takie pytanie Dlaczego w niektórych b3 sa kierunki boczne a w niektórych nie :?: moze to i smieszne ale nie wiemja w swojej mam

Posiadam audi 90 sprowadzone przed rokiem z Włoch i rzeczywiście posiadam kierunki w błotnikach,z tego co zauważyłem to rzadko spotykane w 90,80   były pomarańczowe ale udało mi się zakupić białe klary i oryginalnie to wygląda. Wersje robione na Włochy rzeczywiście mogły je mieć bo moja właśnie ma. Pozdrawiam!

- IC69
- Przyjaciele 
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Panowie zerknijcie tutaj  viewtopic.php?t=1969

Czy była jakas zależność? Czysta ciekawość :mrgreen:
 Czy była jakas zależność? Czysta ciekawość :mrgreen:
 zalezalo to do jakich krajow szla produkcja bo niekore kraje narzucaly taki obowiazek ...m.in wlasnie wlochy...
 zalezalo to do jakich krajow szla produkcja bo niekore kraje narzucaly taki obowiazek ...m.in wlasnie wlochy...