[80 b3] brak podswietlenia zegarow i konsoli srodkowej
[80 b3] brak podswietlenia zegarow i konsoli srodkowej
moze ktos ma jakis pomysl ,nie mam podswietlenia zegarow i konsoli ,dodam ze wszystko dziala ,bezpieczniki sprawdzone 4 krotnie ,sciemniacz wymontoawlem i spiolem na krotko tez nic nie pomoglo ,moze ktos mial podobnie w audi 80b3 1991 1,8 piekna buleczka
Ostatnio zmieniony 02 sty 2007, 22:29 przez junkers51, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
U mnie po nabyciu Niuni to świeciły 3 żarówki w desce a przełączniki i pokrętła były "martwe".cobra pisze:to sprawdź żarówki... zazwyczaj jak się palą to wszystkie... ;]
jak kupiłem auto to pokrętła nagrzewnicy w ogóle nie świeciły, a z zegarów to sprawne były tylko 2 żarówki
Szkoda kasy na elektryka :!:
juz wszystko dziala , okazalo sie ze spalona sciezka w plytce licznika, rozkrecono licznik i wszystko bylo widac jak na dloni, zrobil mi to znajomy kolegi wiec koszty praktycznie zadne (butelka dobrej wodki) sam wyjmowalme ten licznik juz 6 raz chyba, sprawdzalismy zarowki nawet kupilem wszystkie nowe(2,5 pln sztuka) ,omomierzem posprawdzane i wyglada ze jest git, jutro dzwonie do elektryka i powiem ze rezygnuje, ciekawe swoja droga czy koszt naprawy bylby wiekszy niz nowy licznik na allegro heheh, pozdro
-
- Forum Audi 80
Re: [80 b3] brak podswietlenia zegarow i konsoli srodkowej
to wszystko wina bezpiecznika nr 14