[B4 quattro] Amortyzatory tylne - dobra wiadomość
Amortyzatory tylne z audi a4 b5 quattro podejdą do audi 80 b4 quattro ale podniosą tył o 2cm bo dolne mocowanie sprężyny w a4 jest wyżej niż w b4 zawieszenie z ośki nie pasuje jest inne i sama laga amora o połowę cieńsza, gwint z a4B5 quattro rok produkcji do 99 przed lift idealnie siada do b4 quattro. Nie polecam cięcia sprężyn i na siłę modzenia czegoś co nie powinno być w danym modelu auta, nazbierajta kasę i kupta to co powinno być a nie po taniości i nie piszcie że czegoś nie ma bo są graty tylko trza się wysilić i poszukać czasem słono zapłacić pozdro
Nie nie szukam taniości tylko tak po zdjęciach patrzyłem to w ośce tak jak by osadzenie sprężyny było głębiej myślałem ze tylko tyle się różni. Dzięki za info.
Kurcze 2cm wyżej trochę sporo a gwint kurcze za twardy tak dla mnie chyba nie chce gleby nie chce bardzo twardego zawieszenia a jednak 300KM będzie więc jakoś to się drogi musi trzymać.
A te amorki z pierwszego postu czyli b5 do 99 obnizy auto o 2cm?
Kurcze 2cm wyżej trochę sporo a gwint kurcze za twardy tak dla mnie chyba nie chce gleby nie chce bardzo twardego zawieszenia a jednak 300KM będzie więc jakoś to się drogi musi trzymać.
A te amorki z pierwszego postu czyli b5 do 99 obnizy auto o 2cm?