[80B4 2.0ABT]Jakie sprężyny ?
[80B4 2.0ABT]Jakie sprężyny ?
Witam wszystkich!!
Jestem tu nowy...
jeśli się temat powtórzył nie linczujcie... :p
mam pytanko jak w temacie
ostatnio nabyłem do swojej Audiczki felgi Alutec 17
oponki 205/40/17
chciałbym założyć spreżynki obniżające ale pod seryjne amory...
jakie polecacie??
Pozdrawiam
Nazywaj proszę tematy zgodnie z regulaminem.
Jestem tu nowy...
jeśli się temat powtórzył nie linczujcie... :p
mam pytanko jak w temacie
ostatnio nabyłem do swojej Audiczki felgi Alutec 17
oponki 205/40/17
chciałbym założyć spreżynki obniżające ale pod seryjne amory...
jakie polecacie??
Pozdrawiam
Nazywaj proszę tematy zgodnie z regulaminem.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2008, 19:50 przez Przemek1, łącznie zmieniany 1 raz.
... Nie czepiam się tylko Cię informuje :roll: Moderatorzy mogą Ci usunąć temat i nic się nie dowiesz :roll: Więc nie skacz jak jesteś młody tylko przyjmij informacje od klubowicza który troszeczkę jest na forum to wszystko :mrgreen:Przemek1 pisze:mówiłem ze jesten nowy co się czepiasz!!
wszystko powoli!!!!
... Napisałem mu tylko co powinien zrobić :!: Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości to wal na pw bo tu nie mam zamiaru z Tobą o tym gadać :mrgreen:kyjo pisze:grinch, ale na szczęście my nie jestesmy moderatorami i mysle że nie do userów należą takie sprawy. Więc myśle że nasi zieloni panują nad forum.
Co do tematu jak na seryjnych amorach chcesz jeździć to więcej jak -40mm bym nie dawał, po coś wkońcu robią amory o skróconym skoku..
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Przemek1, Kupa same springi -40mm ale polecam cały kit z amorami bez względu na obniżenie gdyż te amory "sportowe" są bardziej przystosowane do twardszej sprężyny i auto na nich prowadzi się dużo lepiej niż na ori amorach, tak na marginesie mówiąc pewnie sam wiesz ze na naszych drogach gleba źle się prowadzi, wiec wyobraź sobie że bez amorów same springi to jest jeszcze 50% gorzej
A Panowie proszę tam już nie spamować, starczy tego zbędnego OT :!:
A Panowie proszę tam już nie spamować, starczy tego zbędnego OT :!:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
chyba za mało, bo jakby było dużo to byś miał wersalke. opon 15'' to ty nie masz, ale twardość zależy od tego jaki profil oponki na tych 15" (felgach jak podejrzewam)Templariusz pisze:Chyba mam ciut za dużo bo samochód jest bardzo twardy lecz opony ma 15 cali. Da się z tym coś zrobić ??
o jakie dane ci chodzi, o nr katalogowy??
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: