Witam. Mam zamiar wymienić w mojej 80tce sprężyny. Auto jest w nadwoziu Avant i jest to wersja (z tego co się dowiedziałem) fabrycznie obniżona - w stosunku do poprzedniczki też Avant faktycznie siedzi trochę niżej, jeżeli nie było takiej to mnie oświećcie czemu jest niższa?

. Chcę je wymienić bo wydaje mi się że po 17latach to już się troche wyeksploatowały i nie są tak sztywne jak powinny. Nawet 5 lat temu po sprowadzeniu z niemcowni lepiej się jezdziło niż teraz. Amory mam sprawne, przód 78% wymienione miesiąc temu a tył, nie wiem jakie stare ale wyszło 67%. Po wymianie przodu jest poprawa ale jak dla mnie ciągle to nie to samo. No i teraz mam problem, bo w sklepach nikt nie slyszał o wersjach -20mm wszyscy mi chcą wcisnąć "standard", a przecież nie poprawie sobie z szabelki na kijek... Czy takie niższe można w ogóle dostać? Jeszcze do ASO nie dzwoniłem, ale będe. Jeszcze mi polecano -20mm ale sportowe, tylko że nie chcę mieć zbyt twardego auta, bo to jest audi a nie honda i ma być komfort z możliwością szybkiego pokonywania zakrętów

No i może ma ktoś takie sprezyny -20 i wyrazi opinię na ich temat

Piszcie, polecajcie coś byle nie za twardo