[80 B4 ABK]Poduszka mcpersona
[80 B4 ABK]Poduszka mcpersona
Witam jakiej firmy są najlepsze poduszki mcpersona kupowałem febi szybko się rozlatują chcę kupić jakies porzadne
Ostatnio zmieniony 30 sie 2007, 20:34 przez mario1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
OGr aby sprawdzić czy te poduszki są wybite podnieś przód auta tak żeby przednie koło było w górze, zdejmij plastikową pokrywke która jest na górze kielicha tam gdzie przykręcany jest amor i poruszaj kołem w góre i w dól obserwująć czy ma luz na tej poduszce. u mnie w b3 można tak sprawdzić. ja po około 8 tyś znów musze wymieniać
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
Przecież nawet po wymianie na nowa poduszkę, to jak się dobrze szarpnie to kolumna przemieszcza się w górnym mocowaniu. Nie śpiesz się z ta wymianą.SZELA pisze:OGr aby sprawdzić czy te poduszki są wybite podnieś przód auta tak żeby przednie koło było w górze, zdejmij plastikową pokrywke która jest na górze kielicha tam gdzie przykręcany jest amor i poruszaj kołem w góre i w dól obserwująć czy ma luz na tej poduszce. u mnie w b3 można tak sprawdzić. ja po około 8 tyś znów musze wymieniać
Pozdrawiam!!!
Tak ale jak są mocno wybite to nie trzeba mocno szarpać. koło bez problemu można podnieść razem z amorkiem. chodzi wtedy góra-dółczarekj pisze:Przecież nawet po wymianie na nowa poduszkę, to jak się dobrze szarpnie to kolumna przemieszcza się w górnym mocowaniu. Nie śpiesz się z ta wymianą.SZELA pisze:OGr aby sprawdzić czy te poduszki są wybite podnieś przód auta tak żeby przednie koło było w górze, zdejmij plastikową pokrywke która jest na górze kielicha tam gdzie przykręcany jest amor i poruszaj kołem w góre i w dól obserwująć czy ma luz na tej poduszce. u mnie w b3 można tak sprawdzić. ja po około 8 tyś znów musze wymieniać
Pozdrawiam!!!
tak pro po tej poduszki to jak sie demontuje ja?? moge odkręcić ta śrube pod maska bez zakładania sciagaczy na sprężyny? Pytam bo u mnie przy podnoszeni auta ten kieliszek na wierzchu pod maska opada na dul razem z kolem i u mnie raczej to jest przyczyna stuków. szukam juz jakis czas czegos o tym i nic a w ksiazkach z seri sam naprawiam jest tak wszystko zilustrowane ze ciezko sie polapac o co chodzi.
Z góry dzięki za pomoc.
Z góry dzięki za pomoc.