[80 B4] 1.9 TDI
jedyny słuszny.. hmm..
powiem raczej - b4 w czerwieni TEŻ może wyglądać ładnie.
Mieszek faktycznie - agrotjuningowy, ale to kosztem 2 zgrzewek browaru zmienisz sobie szybciutko - polecam mieszki od dziewczyn z Czempinia na allegro - widać w moim topiku na fotce wnętrza. Prawdziwa skóra, wygląda jak oryginał, po 2 latach eksploatacji wciąz idealny wygląd.
powiem raczej - b4 w czerwieni TEŻ może wyglądać ładnie.
Mieszek faktycznie - agrotjuningowy, ale to kosztem 2 zgrzewek browaru zmienisz sobie szybciutko - polecam mieszki od dziewczyn z Czempinia na allegro - widać w moim topiku na fotce wnętrza. Prawdziwa skóra, wygląda jak oryginał, po 2 latach eksploatacji wciąz idealny wygląd.
Postanowiłem zmienić opis (lekko) i fotki w pierwszym poście na plenerowe.
Nie wiem czy kojarzycie poprzednie foty, ale nic się nie zmieniło, nie licząc CB radia, jedyne co zrobiłem to kupiłem ringi których nie zamontowałem jeszcze bo szukam ciągle modułu zliczania kilometrów do licznika VDO (może ktoś chce się pozbyć?) a teraz wymyśliłem, że zmienię jeszcze podświetlenie licznika (diody), więc jak skompletuje zestaw to zrobie to za jednym razem. Poważniejsze zmiany odchodzą na dalszy plan, gdyż najprawdopodobniej będę musiał oddać nastawnik do regeneracji czyli z 300zł nie moje... a jestem studentem który od czasu do czasu ma jakąś dorywczą prace.
Pozdro dla wszystkich maniaków