[B4 1.9 TDi 1Z]13.12.09CarAudio+taszkiZróbToSam,HelixWymiata
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No to czekamy. Taki efekt czasami jest niesamowity. Pamiętam moje pierwsze auto Golfiacza II Jak go kupiłem to wyglądał jak trup. Ale po drobnych naprawach blacharskich, malowaniu, czyszczeniu środka i generalnie trzech tygodniach w garażu właściciel chyba by go nie poznał. Ludzie potem mi nie wierzyli jak mówiłem ile za niego dałem. Szkoda że ja wtedy zdjęć nie robiłemxjaoex pisze:Labiel, Niestety nie wyrobiłem się ze zrobieniem zdjęć, ale myślę że jutro mi się uda i wrzucę zdjęcia jak to wygląda teraz i będzie można porównać z tym jak wyglądało i jak będzie wyglądać po lakierce <ok>
Własny czas i prace włożone w auto a zwłaszcza robienie coś z sercem daje niesamowite efekty!Labiel pisze:ak go kupiłem to wyglądał jak trup. Ale po drobnych naprawach blacharskich, malowaniu, czyszczeniu środka i generalnie trzech tygodniach w garażu właściciel chyba by go nie poznał. Ludzie potem mi nie wierzyli jak mówiłem ile za niego dałem.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
18.09.2009
Zrezana blaszka + wlepa klubowa.
Z pomocą kolegi Kostrz wstawiony nowy zchipowany komp na 117PS, wrażenia bezcenne... Przyjemność z jazdy zupełnie inna, lepsza, mimo że Bosch to różnica z serią jest kolosalna...
Jutro w planach wypatroszenie Kata, a w najbliższych dniach udanie się do hamowni, żeby podzielić się z wami wykresami
Jutro albo dzisiaj wieczorem wstawię fotki wnętrza i jak się Tył z wlepą prezentuje :mrgreen:
Pozdro, Radek
Zrezana blaszka + wlepa klubowa.
Z pomocą kolegi Kostrz wstawiony nowy zchipowany komp na 117PS, wrażenia bezcenne... Przyjemność z jazdy zupełnie inna, lepsza, mimo że Bosch to różnica z serią jest kolosalna...
Jutro w planach wypatroszenie Kata, a w najbliższych dniach udanie się do hamowni, żeby podzielić się z wami wykresami
Jutro albo dzisiaj wieczorem wstawię fotki wnętrza i jak się Tył z wlepą prezentuje :mrgreen:
Pozdro, Radek