[Audi Cabrio] 2.8 V6 by wysio - last photo p.5
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Prorokiem nie jesteś ale auto generalnie trafiło zagranicę pojechało do Rosji konkretnie Moskwa <ok>stawsz pisze:Piękne Auto - jedno z najładniejszych jakie widziałem - warte w każdym razie wystawionej ceny. Myślę że jakiś skandynaw zadzwoni lub Niemiec/Holender/luxenburczyk
Auto pojechało w cały zestawie + hardtop zrobiłem pare pożegnalnych zdjęć wyglądało to tak :
Nie płacz kiedy odjade

- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Ogólnie to Polak oglądał ją 2 tygodnie temu zostawił zaliczkę i wczoraj Pan jegomość z Rosji przyleciał no i przyjechali wspólnie zabrać " gablote" , obejrzeli zapłacili pojechalidaniel110791 pisze:pejtonem po niego przyjechali? <ok>
to pozostaje tylko pagratulowaćco będziesz teraz rzeźbił?

Osobiście nie wiem czy coś będe kupował mam jeszcze a4 2.8 quattro ale to do jazdy na codzień przez żonę

Syndrom Audi Cabrio mam we krwi miałem 3 sztuki , dwie są na forum jedna pojechała zagranicę myślę że spokojnie coś się wymodzi , ogólnie mogę pomóc przy zakupie auta zagranicą Niemcy , Szwajcaria , Holandia, cały czas skanuje jak się coś pojawi warte zakupu to sprowadzę albo mogę komuś na zlecenie zakupić , mam też sporo gratów do Cabrioletów tak więc będą cały czas zemną

- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: