[Audi Cabrio] 2.8 V6 by wysio - last photo p.5
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Prorokiem nie jesteś ale auto generalnie trafiło zagranicę pojechało do Rosji konkretnie Moskwa <ok>stawsz pisze:Piękne Auto - jedno z najładniejszych jakie widziałem - warte w każdym razie wystawionej ceny. Myślę że jakiś skandynaw zadzwoni lub Niemiec/Holender/luxenburczyk
Auto pojechało w cały zestawie + hardtop zrobiłem pare pożegnalnych zdjęć wyglądało to tak :
Nie płacz kiedy odjade
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Ogólnie to Polak oglądał ją 2 tygodnie temu zostawił zaliczkę i wczoraj Pan jegomość z Rosji przyleciał no i przyjechali wspólnie zabrać " gablote" , obejrzeli zapłacili pojechalidaniel110791 pisze:pejtonem po niego przyjechali? <ok>
to pozostaje tylko pagratulować co będziesz teraz rzeźbił?
Osobiście nie wiem czy coś będe kupował mam jeszcze a4 2.8 quattro ale to do jazdy na codzień przez żonę ( ogólnie lekko przy niej modze) co do Cabrio na pewno coś się pojawi za jaki czas nie wiem ( zaczynam budowę domu zobacze jak $$$ będzie )
Syndrom Audi Cabrio mam we krwi miałem 3 sztuki , dwie są na forum jedna pojechała zagranicę myślę że spokojnie coś się wymodzi , ogólnie mogę pomóc przy zakupie auta zagranicą Niemcy , Szwajcaria , Holandia, cały czas skanuje jak się coś pojawi warte zakupu to sprowadzę albo mogę komuś na zlecenie zakupić , mam też sporo gratów do Cabrioletów tak więc będą cały czas zemną
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: