All yoU neeD Is - UFOtm - Update 05.2007 i jej koniec
- Daniello85
- Audi 80 Klub
szczerze współczuje UFOtm, dlatego, że wiem jak się czujesz...
miałem podobną sytuacje... tyle, że nie porównanie mniejszą w skutkach ...
ponad 6 lat prawo jazdy, niezliczona ilość tysięcy przejechanych kilometrów bez żadnych stłuczek i większych przypałów... aż pewnego dnia popełniłem błąd, który będzie bolał chyba do końca, wsiadłem za kierownice po zaledwie 2 godzinach snu... i po przejechaniu ok 20 km sen znów mnie dorwał ... zero kontroli nad tym, po prostu zamykają Ci się oczy i tracisz świadomość na kilka sekund ... ale to wystarczy .... zacząłem zjeżdżać lekko na pobocze, jechałem prosto na znak wtedy siostra krzyknęła, jak sie ocknąłem odbiłem ostro w lewo (akurat nic nie jechało z naprzeciwka... ), próbowałem ratować sytuacje, niestety wpadliśmy w poślizg a było akurat po deszczu więc za dużej kontroli nie miałem nad autem, zatrzymałem sie bokiem na poboczu dosłownie metr od wielkiego drzewa ...
gdy sobie uświadomiłem co sie mogło stać to sobie wyobraźcie jak sie czułem przez kilka ładnych tygodni ...
teraz gdy już wiem, że nikomu nic się nie stało (ani siostrze, ani babci z tyłu) pluje sobie tylko w twarz za to, że naraziłem bliskich na takie niebezpieczeństwo i stres....
także UFOtm musisz sie trzymać mocno i myśleć pozytywnie bo skutki mogły być o wiele gorsze ... strata auta to nic w porównaniu z tym co sie mogło stać ...
pozdrawiam serdecznie
miałem podobną sytuacje... tyle, że nie porównanie mniejszą w skutkach ...
ponad 6 lat prawo jazdy, niezliczona ilość tysięcy przejechanych kilometrów bez żadnych stłuczek i większych przypałów... aż pewnego dnia popełniłem błąd, który będzie bolał chyba do końca, wsiadłem za kierownice po zaledwie 2 godzinach snu... i po przejechaniu ok 20 km sen znów mnie dorwał ... zero kontroli nad tym, po prostu zamykają Ci się oczy i tracisz świadomość na kilka sekund ... ale to wystarczy .... zacząłem zjeżdżać lekko na pobocze, jechałem prosto na znak wtedy siostra krzyknęła, jak sie ocknąłem odbiłem ostro w lewo (akurat nic nie jechało z naprzeciwka... ), próbowałem ratować sytuacje, niestety wpadliśmy w poślizg a było akurat po deszczu więc za dużej kontroli nie miałem nad autem, zatrzymałem sie bokiem na poboczu dosłownie metr od wielkiego drzewa ...
gdy sobie uświadomiłem co sie mogło stać to sobie wyobraźcie jak sie czułem przez kilka ładnych tygodni ...
teraz gdy już wiem, że nikomu nic się nie stało (ani siostrze, ani babci z tyłu) pluje sobie tylko w twarz za to, że naraziłem bliskich na takie niebezpieczeństwo i stres....
także UFOtm musisz sie trzymać mocno i myśleć pozytywnie bo skutki mogły być o wiele gorsze ... strata auta to nic w porównaniu z tym co sie mogło stać ...
pozdrawiam serdecznie
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
moze dla kogo innego to by bylo obojetne ale ja naprawde doceniam to co piszecie koledzy klubowicze...pozdrawiam was mocno i mam nadzieje ze po kilku przejsciowych modelach wroce wkoncu do tego co sobie zaplanowalem a bedzie to audi cabrio oczywiscie zrezane po mojemu :mrgreen: pozdrawiam was goraco i zegnam sie z wami do czasu az bede mial audi 80... bede tu zagladal czasami
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
He! Właśnie obstawiałem na Audi Cabrio :mrgreen:UFOtm pisze: moze dla kogo innego to by bylo obojetne ale ja naprawde doceniam to co piszecie koledzy klubowicze...pozdrawiam was mocno i mam nadzieje ze po kilku przejsciowych modelach wroce wkoncu do tego co sobie zaplanowalem a bedzie to audi cabrio oczywiscie zrezane po mojemu :mrgreen: pozdrawiam was goraco i zegnam sie z wami do czasu az bede mial audi 80... bede tu zagladal czasami
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
UFOtm i pozostali - trzymajcie sie i wracajcie szybko do zdrowia!!!!!!!!
w takich sytuacajch nie wazne co z samochodem wazne ze nie skonczylo sie to w inny sposob o wiele gorszy dla waszego zdrowia!!!!!!
wieże mocno i zycze ci tego UFOTtm abys spotkał na swojej drodze "ta wymazona" 80 tke cabrio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w takich sytuacajch nie wazne co z samochodem wazne ze nie skonczylo sie to w inny sposob o wiele gorszy dla waszego zdrowia!!!!!!
wieże mocno i zycze ci tego UFOTtm abys spotkał na swojej drodze "ta wymazona" 80 tke cabrio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!