[Coupe 2,6 V6] amerykańskie pomarańcze str 17
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Witam ponownie Odświeżam troszke temat. Chciałem zaprezentować nowe serducho mojego coupe :-> zamontowane pod koniec listopada. Poprzednia jednostka miała wady których nie opłacało sie naprawiać Nowe ABC pochodzi z avanta quattro z 92r o przebiegu 220tys, i jak narazie jestem bardzo zadowolny Sprężanie po 10 w lewej głowicy i po 10 z kawałkiem w prawej (fabrycznie ma własnie 10 )Jak juz wcześniej gdzies wspominałem było kilka prblemów z przełozeniem (lepszych) czesci ode mnie, pompa wody i pompa oleju mialy inaczej wyprofilowane osłonki w związku z czym trzeba było pomienić jeszcze kilka innych rzeczy (nawet plastikowe osłony rozrządu sie różniły). Abc z 95r rózni się zdeczka od modelu z 92r :-| teraz jak na wolnossaka jeżdzi bdb <ok> Zdjęcia słabej jakości.
Wyjęcie starego :->
A tu już nowa klacz :mrgreen:
Przy okazji zosytał założony kołnierz (prowadnica powietrza/obudowa chłodnicy) i osłona dolna silnika, których nie było a powinny być :evil:
Audi dostało też noworoczny prezent, czyli nowe oczka soczewkowe Dzięki DRED za info <ok> Były zdeka brudne i w trakcie przesyłki pękło szkło :-x na szczeście w niewidocznym miejscu, za to gratisem siedziały w nich silniczki Wymyłem szkiełka, wysłałem odbłysniki do regeneracji, zakupiłem nowe uszczelki i teraz wygladają prawie jak nówkesy :-> (fotki przed regeneracją odbłysników)
W środku zagościły śliczne ori białe dodatkowe zegary z s2 Oczywiście poluje jeszcze na ori licznik, ale ceny mnie zabijają Uaktywniłem też AC (dzięki cobretti, wiesz jaki ja zielony byłem w tych klockach ) BC czeka na manetkę (jutro ma być).
Niedługo kolejne smaczki :-> Pozdrawiam[/b]
Wyjęcie starego :->
A tu już nowa klacz :mrgreen:
Przy okazji zosytał założony kołnierz (prowadnica powietrza/obudowa chłodnicy) i osłona dolna silnika, których nie było a powinny być :evil:
Audi dostało też noworoczny prezent, czyli nowe oczka soczewkowe Dzięki DRED za info <ok> Były zdeka brudne i w trakcie przesyłki pękło szkło :-x na szczeście w niewidocznym miejscu, za to gratisem siedziały w nich silniczki Wymyłem szkiełka, wysłałem odbłysniki do regeneracji, zakupiłem nowe uszczelki i teraz wygladają prawie jak nówkesy :-> (fotki przed regeneracją odbłysników)
W środku zagościły śliczne ori białe dodatkowe zegary z s2 Oczywiście poluje jeszcze na ori licznik, ale ceny mnie zabijają Uaktywniłem też AC (dzięki cobretti, wiesz jaki ja zielony byłem w tych klockach ) BC czeka na manetkę (jutro ma być).
Niedługo kolejne smaczki :-> Pozdrawiam[/b]
Ostatnio zmieniony 25 lut 2008, 03:59 przez hołard, łącznie zmieniany 26 razy.
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
haha oo ty :!: :mrgreen: to dlatego tak cos ostatnio cicho siedziales widze juz powod-ostre zmiany, tez soczewy rozebralem na kawalki do czyszczenia i tez regenerowalem odblysnik - ile dales za regeneracje (napylanie prozniowe) odblysnika???, ja swoje troche inaczej zrobilem, tzn chodzi mi o ramke
niezle furka juz wyglada, gratulacje <ok>
niezle furka juz wyglada, gratulacje <ok>
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Czesć koleszko, cicho siedziałem bo neta nie miałem przez ostatni czas :-> Regeneracja oczywiscie metodaą prózniową (za dwa odbłysniki, bez ramek i soczewek dałem 100zł razem z przesyłką ) wysyłałem do Turowa. Było widoczne zdarcie na powierzchni długich a było to wkurzajce patrzać na auto, więc postawnowiłwm za jednym zamachem doprowadzic je do stanu nowości. Ramkę walnąłeś na czarno? Ja myślałem nad pomalowaniem na czarno wszystkiego prócz długich, ale narazie mi przeszło Pokaż swoj awoje soczewki