albo tak soczewy, kwestia gustu :mrgreen:

Fotki z przekladki miałem u koleszki w telefonie i niedawno dopiero go dorwałem :oops:pawelbicz pisze: A fotek z przekładki silnika mi nie pokazałeś
marcinelk13 pisze: jak zrobie prawko to kiedyś się zjedziemy to ją obejże ! to tylko 3 lata !
quattro pisze: szkoda tylko że nie quattro
Hehe no może :lol: Ale raczej moja pierwsza tylna oś będzie szła w parze z s2 <yes>DRED pisze: ale spoko spoko Hołard jak już bedzie miał ful wypas to potnie tę coupe i zreza sobie tylną oś
grinch pisze: Szkoda że nie wstawiłeś jakiegoś 1.9 TDI 130 PS lub 2,5 TDI
8S3 pisze: Pisałeś, że miałeś problemy ze starym silnikiem. Czym to się objawiało, samą pracą czy spadkiem mocy też? Jeśli tak, to widzisz, że auto lepiej idzie na tym silniku?

Co do chipa to znalazłem takie cośhołard pisze:Chip powiadasz, myślałem ze chip do 2,6 który coś da kosztuje ponad tysiaka, masz link do strony z tym za 300zł są tam jakieś wykresy czy potwierdzone są jakoś te przyrosty mocy?

Też raczej jestem tego zdania (mimo że koszt w porównaniu do przybyłej mocy jest spory)ponczo pisze:Wydaje mi sie że lepszym rozwiązaniem byłoby wydać te 1 tyś zł i zrobić program pod dany silnik (silniki są w różnym stanie) niż kupować jakiś "uniwersalny"
Niby tak ale koleś coś ostro ściemnia ( w jedym z komentarzy było że sprzedający chętnie pomaga, wyjaśnia itd) Dla mnie jednak na proste 3 pytania odpisał dwoma słowami, a o zapytanie o jakiś wykres wysłał porównanie soiągów przed i po, ale tak pomotane że chyba sam to pisał8S3 pisze:Tu jest ciekawe to, że wszystkie komentarze (ponad 200) są wystawiane przez zadowolonych, widzących różnicę klientów.
Dzięki wielkieborbet pisze:No Hołek powracasz w wielkim stylu soczewki to najtrafniejsza modyfikacja przodu audi coupe no i spryski super wyglądają. Jeśli chodzi o silnik to też bym wolał taki z pewnego źródła.Nie powiem że ABC to muł bo jeździłem audina od MacAudio i nieźle daje
musze nieźle dawać po obrotach żeby nadążyć za MacAudiohołard pisze:Dzięki wielkiea jak tam twoje spryski? dziury wyciete? :mrgreen: A powiedz jak po przejażdżce czerwonym ABC porównasz swoje osiągi? :roll: Tak z ciekwaości pytam jak to wygląda :-> Pozdrawiam