[Coupe 2,6 V6] amerykańskie pomarańcze str 17
Hołek gdzies pisal ze myślał nad 2.8 ale pod nosem mial 2.6 w dobrym sianie dlatego wybral ten sam... Z tego co pamiętam <ok>OGr pisze:Dawno nie przeglądałem Twojego tematu i widzę że zmieniałeś silniczek Jeżeli jeździ dużo lepiej to spoko, ale nie myślałeś o tym żeby wsadzić tam coś mocniejszego ??
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
<lupa>
Ogrz silnikiem było tak jak napisal labek, chciałem 2,8 ale dwa domy od mojego stało zdrowe ABC w dobrej cenie. A z turbo to już kolejne audi będzie, a do obecnego myśle nad gazem :oops: bo: frajdy z tych koników juz powiedzmy nie mam a autko swoje pali :evil: więc juz bede wolał lać w eske i wiedzieć za co płace. A abc które zostało by w rodzinie był by takim autkiem na co dzień (w miare oszczędnym) :roll: Tak wstepnie sobie to tłumaczę
Ostatnio z braku wolnego czasu nie za wiele zrobiłem/zmodziłem przy audi, ale cały czas mam nadzieję że wkrótce się to zmieni i będe mógł zacząć coś robić. Narazie miejsce rury po kacie zastąpił tłumik przelotowy, a z tyłu zagościły dwie kwasóweczki "nowak design" które jak myślę wyglądają dobrze :roll: trzeba jeszcze je troszkę inaczej ustawić ale to już moje widzi mi się.
Kilka wstepnych fotek żeby nie było
Sory za brudnawe auto
FranoF1 pisze:Ale brzydkie coupe, tak szpetnego wozu jeszcze nie widziałem
pawelbicz pisze:Normalnie wieś tańczy, wieś śpiewa
Słonik pisze:Własciciel tego parcha zapadl juz w sen zimowy i nie zareaguje predko
labek pisze:Szpan na MAX!
Co się stało się? Co to za nagonka panowie? zmówiliście się czy co, jakaś akcja prowokacja :-> Franek możesz już przestac ze stoperem chodzić <ok>xxtomek pisze:...americano pseudo po tacie, handlował waflem na plaży w Juracie..."
Ogrz silnikiem było tak jak napisal labek, chciałem 2,8 ale dwa domy od mojego stało zdrowe ABC w dobrej cenie. A z turbo to już kolejne audi będzie, a do obecnego myśle nad gazem :oops: bo: frajdy z tych koników juz powiedzmy nie mam a autko swoje pali :evil: więc juz bede wolał lać w eske i wiedzieć za co płace. A abc które zostało by w rodzinie był by takim autkiem na co dzień (w miare oszczędnym) :roll: Tak wstepnie sobie to tłumaczę
Ostatnio z braku wolnego czasu nie za wiele zrobiłem/zmodziłem przy audi, ale cały czas mam nadzieję że wkrótce się to zmieni i będe mógł zacząć coś robić. Narazie miejsce rury po kacie zastąpił tłumik przelotowy, a z tyłu zagościły dwie kwasóweczki "nowak design" które jak myślę wyglądają dobrze :roll: trzeba jeszcze je troszkę inaczej ustawić ale to już moje widzi mi się.
Kilka wstepnych fotek żeby nie było
Sory za brudnawe auto