Audi 100 C3 2.3NF
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Tydzień temu wybrałem się z kolegą po wnętrze od Audi 200 2.2t 20vq do Rzeszowa. Kupiłem fotele (oba regulowane góra-dół, kanapę tył, boczki z dekorami, całą wiązkę elektryczną do szyb i lusterek, uszczelki szyb z materiałem od wewnątrz. Przy okazji okazało się, że przednie fotele są podgrzewane, więc wziąłem też wiązkę do foteli 
Po zabraniu gratów krótki wypad w góry i powrót, 2000km w 3 dni.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Zmieniałem rok temu na beżowe wnętrze, niedługo będę wracał do wnętrza czarnego. <ok>

Po zabraniu gratów krótki wypad w góry i powrót, 2000km w 3 dni.
Zmieniałem rok temu na beżowe wnętrze, niedługo będę wracał do wnętrza czarnego. <ok>
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Składanie wnętrza zakończone. Dziękuję bzibzi za pomoc w rozbieraniu i składaniu.
Pomimo małych problemów na początku wszystko działa jak należy (oprócz podgrzewania foteli, ale to się "kiedyś" ogarnie).
Jest kontrolka otwartych drzwi i samo wyłącza wewnętrzne oświetlenie po ok. 30 sekundach.
Tylne popielniczki podświetlane - fajny bajer, aż muszę się z tyłu kiedy przejechać
Kiedyś tylko patrzałem na takie wnętrza na zdjęciach - marzenia się spełniają
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
PS. Beżowe wnętrze pojechało pks-em do Zakopanego. :mrgreen:
Pomimo małych problemów na początku wszystko działa jak należy (oprócz podgrzewania foteli, ale to się "kiedyś" ogarnie).
Jest kontrolka otwartych drzwi i samo wyłącza wewnętrzne oświetlenie po ok. 30 sekundach.
Tylne popielniczki podświetlane - fajny bajer, aż muszę się z tyłu kiedy przejechać

Kiedyś tylko patrzałem na takie wnętrza na zdjęciach - marzenia się spełniają

PS. Beżowe wnętrze pojechało pks-em do Zakopanego. :mrgreen:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: