Audi 80 B3 1,8 by IMILO nowe zdjecia str. 5
Fubi tak to sa 16" szukalem troche takich w dobrym stanie bo ogladalem ich troche i w jednych srubek brakowalo drugie prostowane albo krzywe itd.8S3 pisze:Felgi I klasa <ok> Są teraz takie 16" na allegro ale trochę drogo. Ile Ciebie kosztowały?
Ja po swoje kawalek bylem bo z Wroclawia specjalnie do Boleslawca jechalem cenna poczatkowa byla 1500 a mi sie udalo je wyrwac za 1300 musze tylko 2 opony zmienic bo wczesniej to jedzilo a Audi coupe 2.8 i ktos chyba przed sprzedarza pokazal co ten motorek potrafi :lol:
Zaraz po swietach bedzie montaz kolek i odrazu je tu wstawie
Przy okazji zycze wszytski forumowicza zdrowych wesolych by wasze niunie nigdy was nie zawodzily by z latami pieknialy jak my i im kucykow przybywalo
[ Dodano: 2008-04-02, 20:49 ]
Tak sie prezentuje na nowym felunku troszku szerokie ale mysle ze policjia zrozumi moja fantazjie i nie beda mnie karali zatrzymaniem dowodu jeszcze potrzebna jest gleba zeby to ladniej wygladalo no i kilka innych gadzetow ktorych poszukuje
Ocencie sami troche slabe foty bo juz mnie wieczor zastal jak zrobie nowe w dzien wtedy je zamieszcze
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
I co wy na to moze uzyskam u was podpowiedzi o ile posadzic moja Helge i moze na jakies inne zmiany
piękny felunek-kiedyś też polowałem na KT1 ale nie mogłem trafić rozsądnych w rozsądnych pieniądzach i stanęło na borbetach bs
P.S. co do Twojego pytania w moim temacie-ja swoją posadziłem 60/40, przód przy et30 bez bólu(oczywiście bez pełnego skrętu)ale tył mam et15 i jazda w 2 osoby wchodzi tylko w gre, bo niestety ale ranty przycierają oponkę...
P.S. co do Twojego pytania w moim temacie-ja swoją posadziłem 60/40, przód przy et30 bez bólu(oczywiście bez pełnego skrętu)ale tył mam et15 i jazda w 2 osoby wchodzi tylko w gre, bo niestety ale ranty przycierają oponkę...
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Glenio pisze:piękny felunek-kiedyś też polowałem na KT1 ale nie mogłem trafić rozsądnych w rozsądnych pieniądzach i stanęło na borbetach bs
U mnie bedzie to samo bo troche jednak wystaja te felgi i rant chcac nie chcac bedzie lapal opone a nie chce kombinowac z poszerzaniem rantow mysle ze i przod i tyl posadze o 40 i bedzie dobrze ja znow polowalem na BBS RS ale cenna mnie przerasta na dzien dzisiejszy
BBS to klasyk i dobrze ze nasi tuningowcy biora przyklad od sasiadow z niemiec i je regeneruja najpiekniejsza felga jak dla mnie
A oponki mam toyo progres 215/40/16 musze dokupic dwie przednie bo te co mam nie nadaja sie do uzytku a z tylu mam jeszcze 5 mm bierznika
A oponki mam toyo progres 215/40/16 musze dokupic dwie przednie bo te co mam nie nadaja sie do uzytku a z tylu mam jeszcze 5 mm bierznika
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2008, 21:42 przez imilo, łącznie zmieniany 1 raz.