Audi 80 B3 Quattro 16V - do zamknięcia- autko sprzedane
-
- Forum Audi 80
Kurcze nie śledziłem mojego tematu na bieżąco ... i co? Okazało się, że jest kilka nowych postów... no cóż pora nadrobić zaległości. Mały UP: w samochodzie pojawiła się nowa kierownica, felgi BBS, nakładka na grill Votex'a.
Szukam dodatkowych zegarów, może ktoś ma w rozsądnych pieniądzach?
A co myślicie, żeby do tyłu zamontować ori lampy z żółtymi kierunkami? te z B4 kombi średnio mi podchodzą ... Może ktoś chce się zamienić?
Szukam dodatkowych zegarów, może ktoś ma w rozsądnych pieniądzach?
A co myślicie, żeby do tyłu zamontować ori lampy z żółtymi kierunkami? te z B4 kombi średnio mi podchodzą ... Może ktoś chce się zamienić?
-
- Forum Audi 80
[B3 2.0 quattro 6A] dodatkowe zegary i grzanie foteli str.3
już niedługo nowe fotki, zawitają w aucie dodatkowe zegary, podgrzewane fotele
Trochę długo to trwało ale są nowe fotki, w samochodzie oprócz dodatkowych zegarów trafiła kompletna wiązka podgrzewania foteli przednich, samych mat grzewczych jeszcze nie przekładałem ... czekają na moją wenę
Wnętrze teraz nabrało charakteru
Oto fotki:
Trochę długo to trwało ale są nowe fotki, w samochodzie oprócz dodatkowych zegarów trafiła kompletna wiązka podgrzewania foteli przednich, samych mat grzewczych jeszcze nie przekładałem ... czekają na moją wenę
Wnętrze teraz nabrało charakteru
Oto fotki:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
-
- Forum Audi 80
No powiem Ci też o tym myślałem ale musiałbym kupić czerwone żarówki, a co do ich trwałości nie mam przekonania ... ale wiesz przerobić to mogę w każdej chwili natomiast co do umieszczenia ich w linii... wydaje mi się że ciężko z miejscem będzie, nie wiem czy wiesz jak wygląda taka lampa po zdemontowaniu, ona ma takie specjalne miejsce odlane z plastiku właśnie na obrysówkę tyle że jest to całe zalane, ja musiałem wycinać plastik, weszły mi tylko 4 diody w kwadracie, diody 5mm. Co do żarówki to pomysl ciekawy, musze sprawdzic jak wtedy będzie rozpraszać.Słonik pisze:Spoko tylko ja bym dał zarówke zamiast LEd, ewentualnie SMD, nie było by tak punktowo.
Generalnie posiłkowałem sie internetem tworząc to, na drugim foto jest oryginał USA, efekt przepiękny tylko jak to uzyskać w lampie europejskiej ... ?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80