[B4 1z] Audi 80 b4 1z limo 92r - bye bye :(:*
- ignac112
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Samoregulator (jeśli można to tak nazwać) raczej nie wpływa na to, bo przed wymianą i po wymianie okładzin nie było różnicy, a składałem to z minimalnym luzem. Korektor jest raczej sprawny, nie cieknie, a gdy go przestawiam w skrajne pozycje to w sumie jest spora różnica. Ale czuję, że pedał za ciężko chodzi, gumowato. Pewnie klasyczny przykład zapowietrzenia, bo wciskam pedał hamulca zaczyna hamować dochodzi do pewnego momentu i wciskanie pedału (z oporem) nie przekłada się na ruch zacisków szczęk i w wyniku tego samochód nie hamuje.
- ignac112
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie wystawiałem jej nigdzie, kupiec, tzn obecny właściciel sam rzucił propozycję kupna Już wcześniej mi wspominał, że jest chętny na samochód.
Samochodzik chodził, raczej jeździł świetnie, pozbyłem się wszystkich luzów, stuków, wycieków. Szkoda mi było jej bardzo, bo ja się przywiązuje do samochodów. Sprzedałem dla tego, że te auto to jeszcze nie to, czego szukam.
W sumie mam chrapkę na perfekcyjne coupe 8b, cabrio 8g lub a6 c4 ael. Ale na perfekcje jeszcze mnie nie stać, więc poszukam czegoś w stanie bdb.
Ogólnie teraz szukam samochodu, który sprawi mi przyjemność już z samego patrzenia na ten bolid. Jeżeli chodzi o cabrio to szukam tylko z silnikiem 1.9 tdi, coupe z silnikiem abk lub aah, a a6 c4 z silnikiem ael lub aat.
Myślałem też nad a3 8l ale tam już jest za dużo rdzy.
Te samochody są dla mnie piorytetem.
Ogólnie chętnie skusiłbym się na zadbane b4 z klimą i 2 poduchami, tylko chyba w sedanie tego nie uświadczę.
Jeżeli nie znajdę zadbanej sztuki w moim budżecie, to będę zmuszony poszukać w innych markach, np peugot 406 coupe, honda accord coupe lub toyota celica
Ale tego wolę uniknąć, chciałbym mimo wszystko znaleźć audi w niezłym stanie.
Samochodzik chodził, raczej jeździł świetnie, pozbyłem się wszystkich luzów, stuków, wycieków. Szkoda mi było jej bardzo, bo ja się przywiązuje do samochodów. Sprzedałem dla tego, że te auto to jeszcze nie to, czego szukam.
W sumie mam chrapkę na perfekcyjne coupe 8b, cabrio 8g lub a6 c4 ael. Ale na perfekcje jeszcze mnie nie stać, więc poszukam czegoś w stanie bdb.
Ogólnie teraz szukam samochodu, który sprawi mi przyjemność już z samego patrzenia na ten bolid. Jeżeli chodzi o cabrio to szukam tylko z silnikiem 1.9 tdi, coupe z silnikiem abk lub aah, a a6 c4 z silnikiem ael lub aat.
Myślałem też nad a3 8l ale tam już jest za dużo rdzy.
Te samochody są dla mnie piorytetem.
Ogólnie chętnie skusiłbym się na zadbane b4 z klimą i 2 poduchami, tylko chyba w sedanie tego nie uświadczę.
Jeżeli nie znajdę zadbanej sztuki w moim budżecie, to będę zmuszony poszukać w innych markach, np peugot 406 coupe, honda accord coupe lub toyota celica
Ale tego wolę uniknąć, chciałbym mimo wszystko znaleźć audi w niezłym stanie.