Audi 80 B4 ABT+ Black&White Angel
Bastek, post sprzed dwóch stron.
PI7er pisze:Rozpoczelem prace nad tylnym zderzakiem Compi (z 2 cabrio/coupe).
Narazie zostalo wyciete wzmocnienie z coupe i w jego miejsce wspawane te z sedana. Pozostalo jeszcze go przedluzyc ale najpierw musi trafic na auto do przymiarki...
Zastanawiam sie czy calkiem nie zlikwidowac przetloczenia na wydech i zrbic schowana koncówke zawinieta w dol jak w TDIkach aby nic nie bylo widac...
[url=http://img713.imageshack.us/img713/9691/pict0912l.th.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://img87.imageshack.us/img87/580/pict0913.th.jpg]Obrazek[/URL]
moja też jest modelowo już 92.
Niki20 czytałem na jakimś innym forum i koleś napisał że nie mógł założyc tych nowyszych boczków, że coś tam musiał odginać. Ale skoro mówisz ze wszystko wchodzi bez problemu to tak chyba musi być bo widze ze i Ty zmieniałeś ze zwykłych na parapety . Ja musze znaleźć jeszcze te plastiki pod lusterka manualne bo tylko ich mi brakuje no i w sumie rączki bym mógł wymienić
Niki20 czytałem na jakimś innym forum i koleś napisał że nie mógł założyc tych nowyszych boczków, że coś tam musiał odginać. Ale skoro mówisz ze wszystko wchodzi bez problemu to tak chyba musi być bo widze ze i Ty zmieniałeś ze zwykłych na parapety . Ja musze znaleźć jeszcze te plastiki pod lusterka manualne bo tylko ich mi brakuje no i w sumie rączki bym mógł wymienić
panowie ale tam będzie inna końcówka,taka jak w dieselu więc nie sugerujcie się tym co widzicie na przymiarkach
nie zdążyłem:P
PI7er byłeś przede mną
nie zdążyłem:P
PI7er byłeś przede mną
Ostatnio zmieniony 18 mar 2011, 21:57 przez wonski, łącznie zmieniany 1 raz.
z tym wydechem to wyszła totalna porażka, chociaż jakbyś zostawił to seryjne wycięcie to i tak by nie pasowało pozostaje Ci teraz odkręcić końcówkę, uciąć kawałek rurki i dać coś zagiętego w dół tak jak wspominałeś coś a'la diesel <ok>
ogólnie świetna robota i czekam jak będzie ładnie pomalowany :mrgreen:
ogólnie świetna robota i czekam jak będzie ładnie pomalowany :mrgreen: