moze z tego samoego powodu ludzie nie chcieli kupowac co ja... zmieniany przedni zderzak na tani odpowiednik, zmiana lakieru... a teraz jako uzytkownik w pelni rozumiem wlasciciela bo ori rs2 kosztuje 3000 pln wiec ten laminat jest dobra alternatywa dla kogos komu nie zalezy juz max wypasie, no a lakier... wiadomo po 14latach ma swoje ubytki i przyadje sie go odswiezyc, ale laika moze to odstraszyc ;p no i mnie odstraszylo... ale i tak daleko bym mial zeby jechac po niego ;]FIFI pisze:Przepiękna ale zawsze co ją oglądałem zastanawiałem się dlaczego za taką cenę wisi tak długo na alledrogo...
Audi 80 B4 Cabrio 96r 1.9TDi 103KM 17" -80/-70
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Fakt, długo była na allegro. Moja też sporo wisiała i miała mało zachęcające fotki. Jednak czasem warto pojechać i przekonać się, że wcale nie jest tak źle z autem jakby się wydawało z wróżenia ze zdjęć. Gratuluję zakupu i życzę udanej eksploatacji
Co do felg, to również uważam, że pasowałoby coś z rantem.
Co do felg, to również uważam, że pasowałoby coś z rantem.
felgi MAMFIFI pisze:Przepiękna ale zawsze co ją oglądałem zastanawiałem się dlaczego za taką cenę wisi tak długo na alledrogo...
Zresztą foty z ogłoszeń... I moim skromnym zdaniem zawiecha jest 60/40...
A te fele to nie są a'la A8?
Ale wszytsko to nic...
Jest meeeega wypasik, baaardzo mi się podoba... Widziałem ją na żywca na IST w Poznaniu...
Gratuluje auta o jeden dzień się spóźniłem a też chciałem po nią jechać do szczecinka ....
powodzenia w realizacji planów ....
- grzechas_audi
- Forum Audi 80