Audi 80 b4 Competition po modach silnika ... by kaczok
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Kolego po co te nerwy każdy wyraża swoje zdanie a ty nie musisz się z nim zgadzać i brać sobie tego do serca.to niech wam lpg nie pasuje ja nie mam na to żeby lanie wiadomo ile to pali 16/100 nie jeżdże jak emeryt a na gazie sie dobrze zbiera
Autko masz bardzo fajne tylko jak poprzednicy zauważyli te koło faktycznie jest troszeczkę za mocno w tyle ale mam nadzieje że zrobisz z tym porządek i założysz te fele co planujesz i będzie cudo i tylko jeździec i się cieszyć i nie sprzedawać <ok>
fajne compi <ok> a że tak zapytam przymierzałeś te fele 16 cali ze chcesz zakładac, bo jak tu co niektórzy pisza o przesunieciu przednich kół ja bym najpierw sie przyczaił na rozmiar opony i felgi jaki w przyszłosci chcesz nabyć i mierz skrecaj kołami bo ci komedie wyjdą. znam z autopsji :mrgreen: jak sie zorientujesz to zobaczysz ze z przodu mam 14 cali koło a z tyłu 15. a wszystko przez prawe przednie kolo jest 2cm przesuniete do tyłu zbierznosc ok ale felgi wieksze ocieraja przy skrecaniu. to tylko tak ku przestrodze moze to tylko złudzenie na tych zdjeciach <ok>
byłem, widziałem, hamowałem... nie tylko swoje auto, ale też kilka ładnych potworków.kaczok pisze:PawelG napisał/a:
Cytat:
na hamownie sie wybieram w najbliszym czasie tylko najblisza hamownia 150km bo w krk nie ma nic sensownego
W v-techu (na Bieżanowskiej) mają cacy hamownie.
no nie rozśmieszaj mnie byłeś widzialeś ???
ale jak ci nie styka, to szukaj dalej.
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Trup to to nie jest. Najlepiej aby wszystkie 18-20letnie 80/90tki były idealne, nie bite, od pierwszego właściciela i 150 tyś przebiegu itd -nie znasz samochodu osobiście, więc zastanów się trochę zanim coś napiszesz :evil: ....rafi83 pisze:oj coś mi się wydaje ze to niezły trup, te koła przednie jakieś cofnięte, zderzaki wogóle jakoś źle popasowane odstają wogóle jakaś lipa
Auto znam i naprawdę fajnie się prowadzi i wygląda super. Podobne mody z silnikiem będę za niedługo przy przypływie kasy u siebie robił
Pozdro Kaczok <ok>