Audi 80 b4 Competition po modach silnika ... by kaczok
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
ładne autko , silnik 2.0 16V 140 PS i jeszcze zagazowany :shock: jak dobrze pamiętam to kajetronik nietrawi gazu i po jakims czasie na PB już nieodpalisz ,sam mialem wczesniej w swojej niuni 2.0 16 V i powiem że lipa jak H.. duzo spalał a słabo jechało i nadodatek ciągły problem z wtryskiem
ogolnie mi sie podoba szacun że coś działasz w kierunku mocy i modyfikacj pod maską <ok> <ok> no i oczywiscie to quattro :lol:
ogolnie mi sie podoba szacun że coś działasz w kierunku mocy i modyfikacj pod maską <ok> <ok> no i oczywiscie to quattro :lol:
quattro pisze:ładne autko , silnik 2.0 16V 140 PS i jeszcze zagazowany :shock: jak dobrze pamiętam to kajetronik nietrawi gazu i po jakims czasie na PB już nieodpalisz ,sam mialem wczesniej w swojej niuni 2.0 16 V i powiem że lipa jak H.. duzo spalał a słabo jechało i nadodatek ciągły problem z wtryskiem
zobacz że kjeta już tam nie ma i jest calkiem co innego
- bieniek1984
- Forum Audi 80
- Darek 80b3
- Forum Audi 80
Kolego w pełni Cie popieram - dobrze założona dobra instalacja jest rzeczą przynoszącą zyski. Przecież używasz tego auta na codzień. Tu niektórzy koledzy mają nieźle wyrzeźbione autka ( i podziw panowie) ale może jeżdżą mniej niż Ty... a portfele mamy różne. Ja od 2 lat turlam 5-8 tysiaków miesięcznie, koszt 100 km jest dokładnie przez pół i NIKT mi nie wmówi, że auto jest mniej wartościowe. Żeby było jasne, jak już mnie będzie stać na 3 w rodzinie auto np jakieś V8 gdzie przejade 500 km na miesiąc to montaz gazu mija się z celem... troche realnościkaczok pisze:to niech wam lpg nie pasuje ja nie mam na to żeby lanie wiadomo ile to pali 16/100 nie jeżdże jak emeryt a na gazie sie dobrze zbiera
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Re: Audi 80 b4 Competition po modach silnika ... by kaczok
Siilnik
postanowiłem zmienic coś pod maska żeby bylo lepiej i mocniej i tu podziekowania za pomysł i wykonanie dla Artka http://www.quattro-service.pl
Zmiany jakie zaszły :
- wtryski i komp od vw corrado G60
- komputer DIGIFANT I
- listwa wtryskowa wykonana z alu
- blos
- stożek
czesc mialem tez compi i tez DIGI I z blosem i jeszcze zamontowalem do niej doloadowanie
ale dlugo nie wytrzymala cisnienia
postanowiłem zmienic coś pod maska żeby bylo lepiej i mocniej i tu podziekowania za pomysł i wykonanie dla Artka http://www.quattro-service.pl
Zmiany jakie zaszły :
- wtryski i komp od vw corrado G60
- komputer DIGIFANT I
- listwa wtryskowa wykonana z alu
- blos
- stożek
czesc mialem tez compi i tez DIGI I z blosem i jeszcze zamontowalem do niej doloadowanie
ale dlugo nie wytrzymala cisnienia