Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
- DawcaKielce
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Hmm silnik taki jak wsadziłem taki jest, tyle że zdrowy. Choć jeszcze nie chodzi tak jak trzeba. Czuje lekki niedosyt. Właśnie na spocie zobaczę jak sobie Twój lata, i porównamy czy mojemu jest coś czy jest w dobrej formie
Co do auta to wczoraj wymieniłem wiązkę tylnej klapy, jak mi koledzy na forum radzili i mam w końcu światła wsteczne :mrgreen:
Mody idą pełną parą haha :lol:
Co do auta to wczoraj wymieniłem wiązkę tylnej klapy, jak mi koledzy na forum radzili i mam w końcu światła wsteczne :mrgreen:
Mody idą pełną parą haha :lol:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Trochę odświeżymy temat :mrgreen:
Otóż zainwestowałem w nowy perski dywan koloru czarnego :mrgreen: stary był jasny i nie bardzo mi się podobał wiec go wywaliłem No i włożyłem wkońcu tapicerkę z AUDI 90 pod pełną elektrykę. To tylko tymczasowe rozwiązanie. Wiadomo co tam ostatecznie zagości, ale to jak będę wymieniał cały środek.
Parę fotek z prac budowlanych :mrgreen:
AAA i co mi się zwaliło z aparatem :roll: Sami zobaczcie jakie foty wychodzą.. dramat
A no i zapomniałbym, dorwałem ori grilla i powędrował na swoje miejsce. Dziś natknęło mnie na małe rezanko no i stało się. Cały grill prócz znaczka poszedł w czarny mat. Ogólnie jestem happy z efektu
Otóż zainwestowałem w nowy perski dywan koloru czarnego :mrgreen: stary był jasny i nie bardzo mi się podobał wiec go wywaliłem No i włożyłem wkońcu tapicerkę z AUDI 90 pod pełną elektrykę. To tylko tymczasowe rozwiązanie. Wiadomo co tam ostatecznie zagości, ale to jak będę wymieniał cały środek.
Parę fotek z prac budowlanych :mrgreen:
AAA i co mi się zwaliło z aparatem :roll: Sami zobaczcie jakie foty wychodzą.. dramat
A no i zapomniałbym, dorwałem ori grilla i powędrował na swoje miejsce. Dziś natknęło mnie na małe rezanko no i stało się. Cały grill prócz znaczka poszedł w czarny mat. Ogólnie jestem happy z efektu
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80